iyiki google denen bi illet varda RaptorRiders forumunu bulup uye olmusum, iyiki sizlerin yardim ve destegi ile motrumu almisim, iyiki Izmir boyle guzel bi bulusma organize etmis ki sizlerle tanisip, aranizda olarak sansli oldugumu hissettmisim.
Basta Alper Baskan ve Esi, Celil Baskan (abi)

, Tabiki Tugrul ! , Suleyman abi, Sedat BILGE (hernekadar sanssizlik yasasada) iiki gelmissiniz ve sizleride tanima imkanim olmus. Aslinda sizlerin sayesinde bu yaz tanisma plani yaptigim Izmir ekibini daha erken tanidim.
Hikmet Senay, Burak BILICI basta olmak uzere butun Izmir ekibine bizleri bu kadar guzel misafir ettikleri icin cok tsk ederim. sizlerde iyiki varsiniz. Bizi ilk aksam evinde misafir eden Cenk KARACA mukemmel insan tskler.
Boyle bi ortami gordukten sonra aranizdan ayrilmak istemedim. En buyuk kazancim sizler oldunuz. ikinciside gene sizlerin sayesinde esimin motora olan soguklugunu ortadan kaldirdik. bi dahakine motorla geliyorum

Ayrica kucuk kizim Enya ile ilgilenen Arda cok tesekkur ederim kardesim. Sevgin ve sabrin icin

(bu arada kucuk bi not : buyudugunde bi erkek arkadasi olsa ancak bukadar kiskanirdim )
Kisaca tesekkurler RaptorRiders, Tesekkurler Izmir.
iyi ki varsiniz