Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 49 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    az önce bahsettiğiniz mavi renk bir V-STROM geldi. BÜTÜN MİLLET MOTORUN BAŞINA ÜŞÜŞTÜ. yalnız kaç cc bilmiyorum. bu racing bir makina ne güzel bir görüntü yahu kardeşinde 2007 model shadow abisinde v-strom ölen babalarında da 883 harley sporster vardı ( beni motora alıştıran abim). bir arabanın arkasındada benim yavru kee way. kıskandım imrendim doğrusu. bazı insanlar şanslı doğuyor. birşeyi elde etmek için istemeleri yeterli...

HANDO küçük kaldı burda

Hando sen küçük kalmadın paran küçük kaldı ama aslında sen birçok paralı olanlardan da büyüksün benim gözümde hatta tüm arkadaşların gözünde.

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaslar size son birsey soylemek istiyorum

!!! HONDA HAYAT ONDA !!!

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar size son birsey soylemek istiyorum

!!! HONDA HAYAT ONDA !!!
    Şşşşşş reklam kokan cümleler bunlar!!! :D
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hepiniz doğru söylüyorsunuzda insanın yüreciğinde bir burukluk oluyor ya kendi aralarında konuşurken bir gözlede sana bakıyorlar...

birde bunun üstüne altta kalmak istemeyen bir kaç motorcu daha geldi dışarı çıkıp çıkıp yazıyorum...

kuruyemişçi SUZUKİ SRAD, pirinç fabrikatörü HARLEY FATBOY (GRANT TUALET HARLEYCİ SİSY BARI VE KORUMA DEMİRİ YOK SES EGZOSTUDA YOK) almış gelmiş motoru. keyifler gıcır.
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu arada bir şantiyeye gitmem gerekti. Ankara ulusan motora gittim. Aksu abi bilir. oranın sahiplerinide tanırım.iyi insanlardır.

shadow mu ? vn 800 mü ? ıntruder mi ? yamaha dragstar mı mevzusu açıldı.

shadowla ilgili söyledikleri piston başına 3 sübab olması ve karbüratörlü olması ,birde uzunluğundan dolayı manevra kabiliyetinin sıkıntılı olması.

diğerlerinde piston başına 4 sübab olduğundan torkunun yüksek olduklarını , enjeksiyonlu olduklarını ve rhat manevra açısının oldukları ortak noktaları.

bu arada şunuda söylediler , bu farkı ayırd etmek için shadowa bindikten sonra diğerlerine binmek gerekliliği olduğunu belirtttiler. Uzun yolda shadowdiğerlerine göre alt segmentte kaldığını fakat görüntü olarak hepsinden ziyade shaowun gösterişli olduğunu söylediler.

tabii onların kawa vw suzuki bayisi olmasının etkiside olabilir. sadece aklımı kurcalayan tek bir şey oldu? aynen sözlerini aktarıyorum" abi sende ticaret yapıyorsun.Zaten talebi olan bir ürüne neden kestra kampanya yaparsın ve fiyatını ucuzlatırsın? Her şeyin fiyatı artarken (ekipman , motor) bir malın fiyatı neden sabit kalır veya kampanyayla aşağı çekilir?"

ben yorumu size bırakıyorum. ama önemli husus benim aracımda honda ve servisinden çok memnunum . Özelikle ankara için hondanın güçlü bir servisi var. ben shadowu rüyamda görüyorum.en kısa zamanda da altımda görmeyi diliyorum.

sevgiler
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı
    tabii onların kawa vw suzuki bayisi olmasının etkiside olabilir. sadece aklımı kurcalayan tek bir şey oldu? aynen sözlerini aktarıyorum" abi sende ticaret yapıyorsun.Zaten talebi olan bir ürüne neden kestra kampanya yaparsın ve fiyatını ucuzlatırsın? Her şeyin fiyatı artarken (ekipman , motor) bir malın fiyatı neden sabit kalır veya kampanyayla aşağı çekilir?"
    sevgiler
    Şahsi yorumum: Aynı otomobil üreticilerinin uyguladığı strateji. Kasa değişiyosa, aynı isimle/modelle yeni bir alet piyasaya sürmek üzereysem, bayilerimin elindeki eski kasaları tüketmeye-eski malı nakte çevirmeye çalışırım.. Öbür türlü, yeni kasa gelince eskiler elimde patlar mazallah!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Aslında 2007 model Shadow alan her kişi potansiyel 2008 müşterisidir. Marka bağlılığı yaratmak için çok doğru bir pazarlama stratejisi bence...

Bitmeden yetişseydik 12.750 furyasına?

Ya da Suzuki'nin de teknoloji geliştirmesini bekleyip İntruder'ın 12.750'ye düşmesini mi beklesek??

Neyse siz söylemeden ben söyleyeyim...

ÇOK BEKLERİM
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573

RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    shadow ve dragstar kullanmış biri olarak drag starı tercih ederim. yol tutuş, dönüşler, hondaya göre daha iyi gibi geldi bana. suzuki ve kawasakiyi kullanmadan birşey söyleyemem.

not: motorun gücüne, görünüşüne, torkuna, beygirine bakamayın. motoru sürün size hangisi cazip gelirse ( yakıt yedek parça servis de önemli tabii) onu alın bence bu dört markanın ( honda yamaha kawasaki ve suzukinin) aynı tip ve tarz motorlarında aralarında pek bir uçurum olacağını zannetmiyorum. tabii konfor ve görünüşte önemli... ayrıca hondanın benzin deposunu hiç beğenmedim... birde depo kapağının yanda olması ayrıca devir göstergeside yok. benzin göstergesi yok CHOPPER dediysek o kadarda değil canım... sonuçta seri üretim bu makina...

ayrıca bir CRUİSER ve CHOPPER tarzı motordanda aerodinamik yapı beklememek lazım diimi...

gösteriş beklemek lazım bence bu tarzdaki bir motor gösterişli olacak o kadar...

HANDO
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)