handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Hando sen küçük kalmadın paran küçük kaldı ama aslında sen birçok paralı olanlardan da büyüksün benim gözümde hatta tüm arkadaşların gözünde.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Hando sen küçük kalmadın paran küçük kaldı ama aslında sen birçok paralı olanlardan da büyüksün benim gözümde hatta tüm arkadaşların gözünde.
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Arkadaslar size son birsey soylemek istiyorum
!!! HONDA HAYAT ONDA !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Şşşşşş reklam kokan cümleler bunlar!!! :Dyasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)hepiniz doğru söylüyorsunuzda insanın yüreciğinde bir burukluk oluyor ya kendi aralarında konuşurken bir gözlede sana bakıyorlar...
birde bunun üstüne altta kalmak istemeyen bir kaç motorcu daha geldi dışarı çıkıp çıkıp yazıyorum...
kuruyemişçi SUZUKİ SRAD, pirinç fabrikatörü HARLEY FATBOY (GRANT TUALET HARLEYCİ SİSY BARI VE KORUMA DEMİRİ YOK SES EGZOSTUDA YOK) almış gelmiş motoru. keyifler gıcır.
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)bu arada bir şantiyeye gitmem gerekti. Ankara ulusan motora gittim. Aksu abi bilir. oranın sahiplerinide tanırım.iyi insanlardır.
shadow mu ? vn 800 mü ? ıntruder mi ? yamaha dragstar mı mevzusu açıldı.
shadowla ilgili söyledikleri piston başına 3 sübab olması ve karbüratörlü olması ,birde uzunluğundan dolayı manevra kabiliyetinin sıkıntılı olması.
diğerlerinde piston başına 4 sübab olduğundan torkunun yüksek olduklarını , enjeksiyonlu olduklarını ve rhat manevra açısının oldukları ortak noktaları.
bu arada şunuda söylediler , bu farkı ayırd etmek için shadowa bindikten sonra diğerlerine binmek gerekliliği olduğunu belirtttiler. Uzun yolda shadowdiğerlerine göre alt segmentte kaldığını fakat görüntü olarak hepsinden ziyade shaowun gösterişli olduğunu söylediler.
tabii onların kawa vw suzuki bayisi olmasının etkiside olabilir. sadece aklımı kurcalayan tek bir şey oldu? aynen sözlerini aktarıyorum" abi sende ticaret yapıyorsun.Zaten talebi olan bir ürüne neden kestra kampanya yaparsın ve fiyatını ucuzlatırsın? Her şeyin fiyatı artarken (ekipman , motor) bir malın fiyatı neden sabit kalır veya kampanyayla aşağı çekilir?"
ben yorumu size bırakıyorum. ama önemli husus benim aracımda honda ve servisinden çok memnunum . Özelikle ankara için hondanın güçlü bir servisi var. ben shadowu rüyamda görüyorum.en kısa zamanda da altımda görmeyi diliyorum.
sevgiler
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Şahsi yorumum: Aynı otomobil üreticilerinin uyguladığı strateji. Kasa değişiyosa, aynı isimle/modelle yeni bir alet piyasaya sürmek üzereysem, bayilerimin elindeki eski kasaları tüketmeye-eski malı nakte çevirmeye çalışırım.. Öbür türlü, yeni kasa gelince eskiler elimde patlar mazallah!altug Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Aslında 2007 model Shadow alan her kişi potansiyel 2008 müşterisidir. Marka bağlılığı yaratmak için çok doğru bir pazarlama stratejisi bence...
Bitmeden yetişseydik 12.750 furyasına?
Ya da Suzuki'nin de teknoloji geliştirmesini bekleyip İntruder'ın 12.750'ye düşmesini mi beklesek??
Neyse siz söylemeden ben söyleyeyim...
ÇOK BEKLERİM![]()
yol yapalım yol
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)shadow ve dragstar kullanmış biri olarak drag starı tercih ederim. yol tutuş, dönüşler, hondaya göre daha iyi gibi geldi bana. suzuki ve kawasakiyi kullanmadan birşey söyleyemem.
not: motorun gücüne, görünüşüne, torkuna, beygirine bakamayın. motoru sürün size hangisi cazip gelirse ( yakıt yedek parça servis de önemli tabii) onu alın bence bu dört markanın ( honda yamaha kawasaki ve suzukinin) aynı tip ve tarz motorlarında aralarında pek bir uçurum olacağını zannetmiyorum. tabii konfor ve görünüşte önemli... ayrıca hondanın benzin deposunu hiç beğenmedim... birde depo kapağının yanda olması ayrıca devir göstergeside yok. benzin göstergesi yok CHOPPER dediysek o kadarda değil canım... sonuçta seri üretim bu makina...
ayrıca bir CRUİSER ve CHOPPER tarzı motordanda aerodinamik yapı beklememek lazım diimi...
gösteriş beklemek lazım bence bu tarzdaki bir motor gösterişli olacak o kadar...
HANDO
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)