Emeðine saðlýk abi teþekkür ederiz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Regal Raptor DD250-E9
Muðla - Milas
B Rh (+)Emeðine saðlýk abi teþekkür ederiz
2007
Milas (þuan ANKARA )
0 Rh (+)guzel býr býlgýlendýrme olmus emegýn için teþekkur ederým
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEÞEKKÜR EDERÝM.
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Emeðinize saðlýk belki bilen þeyler deyip es geçe biliyoruz ama çok faydalý hatýrlatmalar olmuþ.
Lifan LF250-B
Kocaeli
0 Rh (+)Tuðrul abi paylaþým çok iyi ama keþke araç sürücüleri de bizim kadar dikkat etse![]()
Ýnandýðým yolda bir uyur gezerin sakýnmazlýðý ve inadýyla yürürüm ben.
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Ellerine saðlýk abi dikkat etmeyip gözümüzden kaçan þeyleri gayet güzel bir þekilde açýklamýþsýn![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
Ýzmir - Bornova
0 Rh (+)iþimle de alakalý olduðundan dolayý belirtmek istiyorum ki; týrlarda ve kamyonlarda kapý hizalarý kör noktalardýr ve þoförün sizi fark etmesi mümkün deðildir. O yüzden özellikler bu tip araçlarýn yanýndan geçerken biraz daha mesafeli gitmekte ve geçerken de korna ile kendimizi belli etmekte fayda vardýr. aþaðýdaki görsel daha iyi açýklýyor.
![]()

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Teþekkürler kapsamlý ve güzel bir çalýþma olmuþ. Sabit baþlýk olarak kalmasý yararlý olacaktýr.
Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Regal Raptor Spyder 250E-10
Ýzmir-Göztepe
A Rh (+)Çok güzel paylaþým. Þu açýlan kapýlar olayý cidden beni en çok korkutan þey. Tedbirli olmakta fayda var.
Mondial 150 sentor
Muðla-bodrum
0 Rh (+)Sayýn koordinatörüm öncelikle emeðinize saðlýk baþarýlý bilgilendirme teþekkür ederim
TURKCELL T60 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)