Emeğine sağlık abi teşekkür ederiz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Emeğine sağlık abi teşekkür ederiz
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)guzel bır bılgılendırme olmus emegın için teşekkur ederım
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Emeğinize sağlık belki bilen şeyler deyip es geçe biliyoruz ama çok faydalı hatırlatmalar olmuş.
Lifan LF250-B
Kocaeli
0 Rh (+)Tuğrul abi paylaşım çok iyi ama keşke araç sürücüleri de bizim kadar dikkat etse![]()
İnandığım yolda bir uyur gezerin sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm ben.
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Ellerine sağlık abi dikkat etmeyip gözümüzden kaçan şeyleri gayet güzel bir şekilde açıklamışsın![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)işimle de alakalı olduğundan dolayı belirtmek istiyorum ki; tırlarda ve kamyonlarda kapı hizaları kör noktalardır ve şoförün sizi fark etmesi mümkün değildir. O yüzden özellikler bu tip araçların yanından geçerken biraz daha mesafeli gitmekte ve geçerken de korna ile kendimizi belli etmekte fayda vardır. aşağıdaki görsel daha iyi açıklıyor.
![]()

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Teşekkürler kapsamlı ve güzel bir çalışma olmuş. Sabit başlık olarak kalması yararlı olacaktır.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Çok güzel paylaşım. Şu açılan kapılar olayı cidden beni en çok korkutan şey. Tedbirli olmakta fayda var.
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Sayın koordinatörüm öncelikle emeğinize sağlık başarılı bilgilendirme teşekkür ederim
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)