Öncelikle iyi forumlar.
Ben Alanya da ikamet eden Evli ve 11 yýldýr web tasarýmý yapan birisiyim. Yaklaþýk iki haftadýr acaba superlight mý , freedom mu , regal raptor mu diye didik didik araþtýrdým forumlarý. Sonunda regal raptor almaya karar verdim. Alanya meslek hayatýmýn en durgun günlerini yaþadýðý ve dükkanada tadilat yaptýrdýðým için maddi sýkýntýdan dolayý DD150 almaya karar verdim. Þu anda araþtýrýyorum bakalým. Ýnþ seneye yükseltirim diye düþnüyorum.
Birde Alanya öyle yobaz bir memleket ki bunu sanayisinden , piyasanýn iþleyiþ mantýðýndan rahatlýkla anlayabilirsiniz. Hiç bir bayide süperlight, freedom , regal raptor gibi motorlar yok. Peki suçlu bayiler mi ? hayýr talep olsa adam getirir niye getirmesin ki ? Deðiþik bir döngü. Turistsen , içmesini seven barlara discolara takýlmasýný seversen Alanya 10 numara yer. Ama benim gibi bu tip alýþkanlýklarýn yoksa Alanya çok sýkýcý bir yer . Akþam eþimi , çocuðumu alýp gezidreceðim adam gibi bir AVM bile yok. Neyse ....
Bende þu anda 4500TL civarýnda siyah bir DD150 arýyorum yakýn illerde, bakalým artýk kýsmet.
Çok þükür motorumu aldým. Ýnceleme Linkim.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=12376
Web tasarýmla alakalý her türlü teknik desteði seve seve yaparým. Face çýktý forumlar bozuldu diye savunurdum, Ýçi sýcak kalan bir forum gördüðüme çok sevindim. Teþekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Regal Raptor DD150 E
Alanya/Antalya
B Rh (+)
Alýntý ile Cevapla