Çok saolun teşekkür ederim hepinize. Kaza olunan bölgede mobese, kamera vb bişi yok maalesef 😔
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Çok saolun teşekkür ederim hepinize. Kaza olunan bölgede mobese, kamera vb bişi yok maalesef 😔
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)ömerim büyük geçmiş olsun aman dikkat et yolda hiç bişey bizim düşündüğümüz gibi olmuyor araba sürücüleri sağolsunlar...
gelmiş geçmiş olsun allah beterinden saklasın![]()
Love & Respect
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Kardeşim gelmiş geçmiş olsun yanında olamamak beni çok üzdü ama iyi olduğunu bilmek içimi bi nebze rahatlattı. Sen yinede git şikayet et kardeşim o yol üzerindeki mobeselerden dükkan kameralarindan falan bişeyler çıkartır polisler. Tekrardan geçmiş olsun ekipmansiz yola çıkmamanda ayrı bi korumuş seni umarım hiçbirimiz tekrardan yaşamayız bu durumu
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Geçmiş olsun bro.
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Ömerim bebek yüzlü kardeşimmı değdi ya...çok çok geçmiş olsun kuzum :( bir daha tekrarlanmasın inşallah.iyi olmana çok sevindim
EVREN
RaptorRiders Bodrum
regal raptor dd 250 e
İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Geçmiş olsun
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim. Sana bir şey olmamış olması sevindirici![]()
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)ömer kardeşimin bir telefonu ile bir anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü o anda elimdeki bütün herşeyi bırakıp ona koştum çok şükürki gördüğüm karede ömer kardeşimin hiç birşeyi yoktu motoru biraz hasarlı olsada önemli olan kendisiydi bugun allah onu bize bağışladı inşallah tekrarını hiç birimiz yaşamayız ve ben kimseye yardım için bu şekilde koşmam tekrardan gelmiş geçmiş olsun kardeşim.
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
REGAL RAPTOR DAYTONA 250C-6C
Ankara
0 Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
LG-D290 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)omerım telefondada konustuk senınle cok gec mıs olsun motoru kafana takma ben ısmaıle ugrarım yarın
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)