Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    uguryabar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Yabar
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul - Üsküdar
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Regal Raptor Daytona 350 ve Hyosung GV 250 Arasında kararsızım ?

Forumdaki herkese merhaba, adım Uğur Yabar bir süredir motorsiklet almak istiyorum, forumu da 1 yılı aşkın süredir takip ediyorum ve bazı konularda sizin sayenizde çok değerli bilgilere eriştim, sağolun varolun.
    Bir süredir iki motorsiklet arasında kararsızım, ekipmanlarla beraber 15 bin TL bütçem var, ve motoru sıfır almak istiyorum, beni bu iki motor hakkında ayrıntılı, mantıklı şekilde bilgilendirir ve yönlendirirseniz çok sevinirim, herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Tercihim hem görüntüsü hem performansı hemde yedek parça sebeplerinden dolayı Daytona'dan yana olurdu. Ki öyle de yaptım gayette memnunum. Baktığın sürece Daytona yolda bırakmayacak bir makina. Tek sıkıntısı selesi artçı için biraz sert olabilir. Fakat 50-100 tl gibi bir rakama jel ve sünger konulup kaplanıyor gayette rahat ediyorsunuz. Gv'ye gelecek olursak bazı kronik sıkıntıları var bildiğim kadarıyla. Kullanıcıları yada daha iyi bilenler yardımcı olacaklardır.
    uguryabar (23.October.2016) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)