Büyük büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kazayı gerçekten basit bir şekilde atlatmışsın (Tabii okuduğum kadarıyla). Yaşadığın korkunun nasıl bir şey olduğunu ancak tahmin edebilirim.
Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Kendine çok dikkat et...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Büyük büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kazayı gerçekten basit bir şekilde atlatmışsın (Tabii okuduğum kadarıyla). Yaşadığın korkunun nasıl bir şey olduğunu ancak tahmin edebilirim.
Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Kendine çok dikkat et...
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
EskişehirGeçmiş olsun birader. Anlattığına göre şerit değiştirme kurallarına uymamışsın. Bu arada tüm İstanbul ve Ankara'da oturan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum, LÜTFEN EMNİYE ŞERİDİNİ KULLANMAYIN... O şerit motorlar rahatça gitsin diye yapılmamış. Hayır, mevzu o değil, en sonunda birisine çok daha ciddi bir şey olacak, içimiz yanacak yaa. Lütfen, kendiniz ve sevenleriniz için o şeritten uzak durun, yok farz edin..
caponord
Samsun
B Rh (+)geçmiş olsun kardeşim.. heralde alışkanlık yaptı bu kaza işleri sende.. allah bi daha göstermesin diyelim.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
E-250
İstanbul
0 Rh (+)TEM'de düşüp sürüklenmişsin. Motorla ilgili çekincelerini anlayabiliyorum ama "bu işi beceremiycem galiba" deyip de motoru bırakmanı anlayamam.
Motoruna binip enden yemene (bizim orda derler) gezebiliyorsun. Yani makineyi kullanabiliyorsun. İhtiyacın olan şey bunu bırakmak değil, gerekli eğitimleri almaktır.
Geçmiş olsun dostum. Bir ara gel toplantıya... anlat, dinle, rahatla. İyi gelecektir.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
d250 2005
Samsun
A Rh (+)gecmiş olsun babacan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)