| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)İlker abim umarım bir an evvel dertlerinden kurtulursun. Başlığı yeni gördüm yardımcı olamadım k.bakma :(
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Abicim evren ben bodrumdan.ozanin telefondan yaziyorum.maasini ptt ye aktar...uzeribe mal veya arac varsa tanıdıklarına devret.ptt den maasa haciz konulamiyor.uzerine mal ve arac yoksa sadece telefonla arayip taciz edip gozunu korkuturlar.370 bin kredi borcum var inan bu konuda bayagi bilgim var...sakin ha arayan avukatlara taahhüt verme.durumum yok odeyemiyorum de gec.olmazsa beni yarin ara.bodrum sorumlusu ozan sef de numaram var
RaptorRiders Bodrum
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Abi bende yeni gördüm allah yardımcın olsun inş kafanda kurdugun güzel gelişmelere vesile olur herşey kısa zamanda hayatını düzene sokarsın
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok
İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
AB Rh (+)inşallah dertlerin bir an önce çözülür abi :(
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İlker geçmiş olsun sorunun kısmende olsa çözülmüş olmasına sevindim inşallah kökünden çözersinde rahat edersin.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Evren çok teşekkürler dostum..Nafaka olduğu ve emekli olduğum için zaten haciz koyamıyorlar. Hep taahhüt istediler ben gerçekten ödeyemediğim için ödeyemiyorum dedim. Mayıs 2017 ye kadar 500 civarı taksitlerle Mayıs ayından sonra da toplu olarak ödeyebileceğimi belirteceğim Cuma günü..
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)