Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Jdjdj
    Öğrenci
     Yok
     Gg
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı bozbirbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin aramıza. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. B tipi ehliyetin varsa yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavını geçerek motor ehliyetini alabiliyorsun. Ehliyetin yenilenmesi ve vergisi için de kurs ücretindena yrı bir miktar daha ödeyerek alıyorsun ehliyetini. 2. el alman bence de çok mantıklı. Abilerimizin de dediği gibi kilometresi düşük olması en önemli hususlardan, ama kesinlikle ve ksinlikle anlayan birisine göster.2. el alırken güvenmek biraz zor. Kilometre telini kesenlerden tut da kilometre sayacını değiştirenlere kadar her çeşit insan var. Bunu anlamak için de iyi bir ustaya gösterebilir ve trafik kayıtlarına bakabilirsin motorun. Ha bir de gözden kaçan çok çnemli bir mesele daha var (ki bu gözden kaçabiliyor) sigorta meselesi. Motoru aldın tamam ama sigortasını yaptırmadan binmen imkansız. Sigorta ücretleri de gözardı edilemeyecek kadar fazla olabiliyor. Umarım hayalindeki motora bir an önce kavuşursun
    Ehliyet isi cok ugrastirmiyolar oyleyse benim oldugum ilde regal bulmam cok zor e baska ile gidicem mecbur ama diger illerdede hangi ustaya nasil guvenip gostercem bilmiyorum bu arabalardaki ekspertiz olayi motorlarada yapiyolar mi peki boyle bir imkan var mi ? İns artik katlanicaz mecburen gulu seven dikeninede katlanir

Mehmet İşci
    Veteriner Hekim Öğrencisi
     Regal Raptor DD250 E-9 Klasik
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    62
    Beğenilmiş
    323
    Alıntı onurdurel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyet isi cok ugrastirmiyolar oyleyse benim oldugum ilde regal bulmam cok zor e baska ile gidicem mecbur ama diger illerdede hangi ustaya nasil guvenip gostercem bilmiyorum bu arabalardaki ekspertiz olayi motorlarada yapiyolar mi peki boyle bir imkan var mi ? İns artik katlanicaz mecburen gulu seven dikeninede katlanir
    İyice araştımanı tavsiye ederim. Bir an önce hayalindeki makineye kavuşman dileğiyle

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler