len gece mactan sonra kokorecı gecelşım en ıyısı mıdye boıl lımanlu allahhhhhhh beee :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:gecee Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)len gece mactan sonra kokorecı gecelşım en ıyısı mıdye boıl lımanlu allahhhhhhh beee :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:gecee Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
bende rıza abiyi göremiyom uzun zamandır hayırdır bak şimdide ben onu merak ettiminci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)ben burdayım dostlar bir kaç gündür sabahlıyorum...
düşünmekten beynim akacak birgün ellerime... sabaha kadar ayaktayım ve sonra uyuyorum...
üzerimde bir miskinlik var sanki...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Herkeze günaydın noldu bizim dolmalar yaw
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Günaydın herkese ...dolmalar yakında bekleyin birazcık
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bekle bekle bizdeki de sabır yani
Cuma akşamına isteriz dolmaları sarmaları
yol yapalım yol
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hooooop dedik :!: :!: :mrgreen: ...uygun olursam yapıcam yahu ALLA ALLA... :mrgreen: bunlara bak ,ne :D sabırsızsınız
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hem sabırsız hemi de arsızzzzzz![]()
![]()
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)anaaaa.... dolma geri dönmüşşş....bak işte bu ii oldu...konuştuğumuz gibi sevgili modum...kurtlarımızı burdan dökelim başlık sayısını azaltmış oluruz...
örtmeniimm...bizde istiyiik dolmalardan .... nassı olacak şimçik... :mrgreen:
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)estf. ben şaka yapıyorum ...en yakın zamanda dolmaları mideniz de bilin
:mrgreen:okanım canın sağolsun senin ,dolmada köpeeeen olsun ...şimcik atlıyon uçağa(HATUNLA BERABER :P :mrgreen: ) geliyon buraya dolmaları cup cup götürüyon ...ne var bunda anlamayacakokan Nickli Üyeden Alıntı
bizde 1 taşla iki kuş vurmuş oluyoruz
:P
:P
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)