abla inşallah kızmaz bende takıldım... ama ne yapıyım mısır biraz basit geldideinci Nickli Üyeden Alıntı
:P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yokk
İstanbul
A Rh (+)abla inşallah kızmaz bende takıldım... ama ne yapıyım mısır biraz basit geldideinci Nickli Üyeden Alıntı
:P
e9b
İstanbul
A Rh (+)Yok hocam ne kızması kasayı tuturmaya calısıyordum o esnada valla bu mısır olayında iddalıyım hani sinemada calısıyorum :mrgreen: :mrgreen: Ama yapamadıgım yemek sayılıdır. salatada da iddalıyım her zaman yemekten önce biter :mrgreen:inci Nickli Üyeden Alıntı
hocam ben aynı zamanda lafımın arkasındayım colony e beklerim. Ismarlaya bilirim :D
hocam memleket Adana ydı degilmi :P :P :P
MESAFENİ KORU
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)evet ADANA![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
YOK
İstanbul
A Rh (+)bu hafta pazar akşamı tayfun sultanahmette olucak 4000 km bitiriyor ya burdanda duyurim dedim
saat 20:00 da orda olucak grandvezir in önü geliyormusunuz ????????
Privert Driver
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)motorum olmadığı için glemiyorum
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Siteyi 1 milyon dolara satın almak istiyorum. :D
e9b
İstanbul
A Rh (+)Madem o kadar paran var regalin yedek parca işine girsene kardeşim :mrgreen: hem paramız yabancıya gitmez hem biz o kadar ugrasmayız.ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
caponord
Samsun
B Rh (+)birisi içli köftemi dedi..... :mrgreen: hem dolma hem içli köfte uşşşşşşş.......örtmeniiimm .....nolii yavv noliiiiii...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
yokk
İstanbul
A Rh (+)okan abi inci hocamı biraz daha sıkıştırılsak bize her ikisinide yapacakmış.. :mrgreen:okan Nickli Üyeden Alıntı
e9b
İstanbul
A Rh (+)Okan kardeşim ben mısır yapabiliyorum dedim arkasına gelin yedireyim diye ekledim :mrgreen: hocama da tekrar sordum ADANA lıyım diye teyit etti :mrgreen:okan Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)