Alıntı samibaskaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam hafta sonu motorun sökmediğim parçası kalmadı. yinede çalışmadı. motorsikleti uncalı tarafındaki bir motorcu arkadaşa götürdüm. ittire ittire götürdüğüm için bende hal kalmadı tabi. çok ağır bir motormuş. neyse motorcu arkadaştı benim gibi sökmediği parça kalmadı. sonra motosikletin gidonundaki motosikleti stop ettiren düğmenin ters bağlandığını tesadüf eseri bulduk. yani kapalı pozisyondayken açıkmış anlayacağınız. düğmenin kapalı olduğu içinde çalışmıyor haliyle. 2 gün uğrastım çalışması için hepsi boşmuş düğmeyi ters bağlayan arkadaşa epeyi bir dua ettim arkasından ama. çalışıncada eksozundan benbeyaz bir duman attı. ben marşa epeyi bir bastığım için benzin eksozların içine kadar gitmiş. sonrada geçti tabi.

birde mars motorunu sökme takma için açıklama yapmıştım ya kömürlerin altında sarı bir burç var. pimin ucu oraya giriyor. elektrik kaplosunun bağlandığı yerin hemen iç tarafında ben orayı yağlamadım. kömürlerin pisliği oraya toplanır diye. dün yine mars motoru sesi çıkarmaya başladı motorcu arkadaş sen orayı yağlamadığın için ses yapmaya devam ediyor ses aslında oradan geliyormuş dedi.

siz siz olun mars motorunu açınca orayada birazcık gres yağı sürmeyi unutmayın.

kusura bakmayın arkadaşlar hafta sonu yanınıza gelemedim bu sebepten dolayı. gelmeyi çok istedim ama malum motorum çalışmadı.

Sami çok çok geçmiş olsun.Çektiğin sıkıntıyı az çok hayal edebiliyorum.Gerçekten de çok can sıkıcı bir durum.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama motoru yine de bir kaç km. iteklemek zorunda kalmışsın.Adamı çok yorar gerçekten.Düğmeyi ters bağlayan Usta mıydı ? Haftasonu oradaydık.Yazsaydın yanına gelip yardım ederdik.Neyse tekrardan geçmiş olsun.Böyle sıkıntıları bir daha yaşamazsın inşallah.

Gelemediğin için de üzülme.Bir daha ki sefere gelirsin.Aslında motor olmadan da gelirsin istersen.İlla Motor ile geleceksin diye bir kural yok.Ben motorum henüz olmadığından dolayı arabamla geliyorum mesela.Başka bir sıkıntı falan olursa da haber ver.Elimizden geleni yaparız.Hiç olmadı Uncalı ya beraber iteriz.Sıkıntıyı paylaşmak da güzel