Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı olsun inşallah Eray hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağolasın Erkan Hocam.Çok şükür sıkıntısız bir şekilde sona doğru yaklaştık.
    Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,892
    Beğenilmiş
    567
    Az kaldı, yolların, egzozların sesi duyulmaya başladı

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Aksoy (30.April.2019), mxsrn (03.May.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az kaldı, yolların, egzozların sesi duyulmaya başladı

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum az kaldı gerçekten.Beraber süreceğimiz günleri şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.Bayağı güzel işlere imza atacağız Cihan ile birlikte
    endroad (30.April.2019), erkopaşa (30.April.2019), mxsrn (03.May.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,292
    Beğenilmiş
    5,425
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum az kaldı gerçekten.Beraber süreceğimiz günleri şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.Bayağı güzel işlere imza atacağız Cihan ile birlikte
    Hadi bakalım inşallah
    İzliyoruz ve bekliyoruz her zaman yanınızdayız
    Sevgiler saygılar selamlar Antalya

endroad (30.April.2019), Eray Aksoy (30.April.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi bakalım inşallah
    İzliyoruz ve bekliyoruz her zaman yanınızdayız
    Sevgiler saygılar selamlar Antalya

Çok teşekkür ederiz.Tüm arkadaşlarımızın,dostlarımızın desteklerini ve samimiyetini hissediyor ve biliyoruz.Eksik olmayın
    endroad (01.May.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Aliexpress ten sipariş ettiğim bacak çantası da sıkıntısız elime ulaştı çok şükür.Su geçirmez olduğu yazıyordu.Ceplerine pamuk,peçete falan doldurup duşun altına tuttum.Gerçekten de zerre su almadı.Ürünün kumaş kalitesi ve sağlamlığı beni çok şaşırttı.Alcak olan arkadaşlara bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.3 cebi çok büyük ve bir dünya malzemeyi alır.En ufak göz ise rahatlıkla üç-dört paket sigara alabilecek kapasitede.Çok memnun kaldım üründen.

20190430_213410.jpg

20190430_213440.jpg
    CELİL (01.May.2019), mxsrn (03.May.2019), Ömer (01.May.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle, iyi günlerde kullan Eray. İntercom fiyatı 22 Euro (yurtdışı sipariş limiti) dan fazladır diye tahmin ediyorum, geldiğinde gümrüğe takılıp takilmadigini paylaşır mısın?

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Abi sorduğun soruya ayrıntılı cevap yazayım.

İntercom geldi ve gümrüğe takıldı.Okuduğum kadarıyla ne olursa olsun 7 euro işletim bedeli + %20 KDV + %20 ÖTV + kargo ücreti ekleniyormuş.Ancak işin aslı öyle değilmiş.Hem SMS hem telefon ile aranarak kargom hakkında bilgi verildi.27 doları geçtiğinden dolayı ürünün internetteki satış ilanının resmini faxlamamı söylediler.İlan resminin çıktısını alarak adamlara fax ile yolladım.Ürün total de 35,40 dolar görünüyordu.Bir gün sonra beni arayarak ürünü isteyip istemediğimi sordular."Çıkan masrafa göre karar verebilirim" dediğimde bana verginin 47 lira tuttuğunu,başka hiç bir şekilde bir masrafın yada kargo ücretinin olmadığını söylediler."Kapıda ödeyeceğiniz toplam ücret 47 lira" dediler.Ben de kabul edip istediğimi belirttim.Yani gümrüğe takıldığında ödediğim toplam ekstra masraf 47 lira oldu.Bence 35 dolar + 47 lira yine de kabul edilebilir bir rakam.

Ben ürünü aldığımda adamlara yazıp fatura bedelini 25 dolar göstermelerini yazmayı unuttum.Yani unutmamış olsaydım gümrüğe takılmayacaktı büyük ihtimalle ? Sizler alacak olursanız bunu bildirin mutlaka.Ama diyelim ki yemedi yada adamlar şüphelendi ve aynı prosedürü işleme aldılar ? Ödeyeceğiniz rakam 47 lira ekstradan bir vergi olacak.
    CELİL (01.May.2019), newmoon06tr (02.May.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Eveet...Artık her şey de işlem tamamlandı.Hayırlısıyla kazasız belasız ehliyetime de kavuştum çok şükür.

20190502_192208.jpg

Arkadaşlar sonunda intercom cihazım da geldi.Limit dışı fiyatı olduğundan 47 lira vergi ödedim.Yine de fiyat bu haliyle bile çok uygun ve kabul edilebilir oldu benim için.İntercom cihazının kalitesi,ses kalitesi beni fazlasıyla şaşırttı.Çok çok iyi çıktı gerçekten.Özellikle cihazın plastik kalitesi,elde ki hissiyatı çok güzel.Bacak çantasında da böyle kalitesi yüksek bir ürün geldiydi.Çok ön yargılı yaklaşmama rağmen artık Aliexpress sitesine çok daha farklı bakmaktayım.Ziyadesiyle memnun kaldım.

20190502_192217.jpg

20190502_192334.jpg

20190502_192416.jpg

20190502_192516.jpg

Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak.Ben bu intercom'u kaska monte edeceğim.Ancak kask içinde kulaklık yuvası yok.Celil Başkanım bana bir resim yollayıp göstermişti ama resmi kaybettim.Yani sanırım yanlışlıkla silmişim.Size zahmet içe kulaklığı nasıl bağladığınızı gösteren net bir fotoğraf paylaşabilir misiniz rica etsem ?
    Mehmet A. (03.May.2019), mxsrn (03.May.2019), Ömer (02.May.2019), Raci06 (02.May.2019) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eveet...Artık her şey de işlem tamamlandı.Hayırlısıyla kazasız belasız ehliyetime de kavuştum çok şükür.

20190502_192208.jpg

Arkadaşlar sonunda intercom cihazım da geldi.Limit dışı fiyatı olduğundan 47 lira vergi ödedim.Yine de fiyat bu haliyle bile çok uygun ve kabul edilebilir oldu benim için.İntercom cihazının kalitesi,ses kalitesi beni fazlasıyla şaşırttı.Çok çok iyi çıktı gerçekten.Özellikle cihazın plastik kalitesi,elde ki hissiyatı çok güzel.Bacak çantasında da böyle kalitesi yüksek bir ürün geldiydi.Çok ön yargılı yaklaşmama rağmen artık Aliexpress sitesine çok daha farklı bakmaktayım.Ziyadesiyle memnun kaldım.

20190502_192217.jpg

20190502_192334.jpg

20190502_192416.jpg

20190502_192516.jpg

Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak.Ben bu intercom'u kaska monte edeceğim.Ancak kask içinde kulaklık yuvası yok.Celil Başkanım bana bir resim yollayıp göstermişti ama resmi kaybettim.Yani sanırım yanlışlıkla silmişim.Size zahmet içe kulaklığı nasıl bağladığınızı gösteren net bir fotoğraf paylaşabilir misiniz rica etsem ?
    Eray Ehliyet ve intercom hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah
    Eray Aksoy (02.May.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray Ehliyet ve intercom hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah

Sağolasın Celil Başkanım.İnşallah en kısa sürede intercomu bir sürüşte birlikte test ederiz
    CELİL (02.May.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 6 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)