Hoş geldiniz inşallah yakın zamanda hem ehliyetinize hem RR ına kavuşursun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250 E9
İstanbul
0 Rh (+)Hoş geldiniz inşallah yakın zamanda hem ehliyetinize hem RR ına kavuşursun
İstanbulkaanka aramıza hoş geldin. en kısa sürede motorunu ve ehliyetinizi almanızı dilerim..
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Fesubhanallah motora evet diyen bir eş.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Kaanka.
Ben de A2 alma arefesinde sürücü kurslarını bir bir dolaştım neredeyse. M.Köy civarındaki aşağı yukarı tüm sürücü kursları sürüş eğitimi vermeyiz dedi. ben de Kadıköy'de bir sürücü kursuna yazılmıştım. 120 YTl kurs ücreti +diğer standart masraflar. Sürüş dersini öğrenene kadar veriyorlardı KAdıköy salı pazarında. Önce scooter, iki tekere alışınca da cruiser ile sürüş yapmıştım...
Sürüş dersi vermemek sürücü kurslarının işgüzarlığından başka birşey değil...
Hele ehliyet sınavını görünce aldığın ehliyetin aslında ne kadar kifayetsiz olduğunu göreceksin.
Yanlış anlaşılmasın, ehliyet şart tabii ama 30 metre dubaların arasından geçip ehliyet almaya hak kazanmak da ne derece ölçücü, düşünmek lazım...
yol yapalım yol
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)vallaha dostum öncelikle hoşgeldin...bende yeniyim ve ekimde sınava giricem...anladığım kadarıyla senin asıl amacın ehliyette ziyade bu işi öğrenmek...malsefe herşeyde olduğu gibi bunda da en büyük sorun eğitim...çare yok artık bu paraları vericez...zaten motorcular olarak güvenliğimizde yok bu ülkenin yollarında...mükemmel olmak zorundayız..tek hayalim zaten yurtdışında yaşamak ve altıma el yapımı bi motor almak...o yollarda insan kullandığı motorun zevkini alır vallaha
the wind determines the way of falling leaf
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Benim eşim de neredeyse benden daha çok istiyordu. Yoksa bu kılıbıklık katsayısıyla eşime rağmen motor alabilecek bir insan değilim. Gerçi bebek oldu, o yüzden binemiyoruz beraber ayrı konu...müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)kanka öncelikle hoşgeldiniz.innocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
bu arada eşini çok ucuza kandırmışsın tebrik ederim. Ben honda jazza kandırabildim. Arada bizim shadowun parası gitti.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)öncelikle hoş geldiniz. eşinizle birlikte kazasız sürüşler dilerim. kurs konusunda haklısınız. birçok kurs eğitim vermiyor ama bazı istisnalarda yok değil. bende A2 ehliyetimi Şubat 2007 de aldım. ehliyet alasıya kadar sürekli motorsiklet kullanmışlığım yoktu. ancak, ehliyeti alıpta regalime binince ilk işim profesyonel eğitim almak oldu. bizim, İzmir'de görüştüğümüz hocalarımız belli dönemlerde ücretsiz eğitim vermekte. bunlardan biri 6-7 ekimde. ben o eğitimi aldıktan sonra, 30~40 la girdiğim Gümüldür yolu virajlarına şimdi 70~80 ile girebiliyorum. bunu şunun için söyledim; eğer daha önce uzun zaman motorsiklet terübeniz yoksa muhakkak özel eğitim alın. ama sürücü kursundan, ama iyi bir hocadan, ama iyi olduğuna emin olduğunuz, iki tekerle neyaptığını bilen birinden bir kaç ders alın. motorsiklet sitelerindeki eğitim bölümlerini sıkılmadan not alarak okuyun. not almak çok önemli, böylelikle boş alanlarda deneme fırsatınız olur. hepsinden önemlisi motorsiklet üzerindei korumalarınız tam olsun. sadece kask yetmiyor. dizlik, bel kemeri, korumalı bir mont, korumalı eldiven ve motorsiklet botuda kullanın. ben bir kez düştüm. ayağımda bot dışındaki herşey vardı. yerden kalktığımda sağ ayağımın üzerine 2 hafta basamadım. bence çok ucuz atlattım. umarım sizin başınıza gelmez.
hakkı
DL1000
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)