kanka kardeş aramıza hoş geldin hiç kafanı yorma bende 2003 te oğluma aldım her şey dahil 400 e maloldu ehliyeti cebine koydu
kafanı takma 20 - 30 soru var ezberlersin bide scutur bulur imtahana girersin olay biter mühüm olan ehliyeti cebe koymak
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kanka kardeş aramıza hoş geldin hiç kafanı yorma bende 2003 te oğluma aldım her şey dahil 400 e maloldu ehliyeti cebine koydu
kafanı takma 20 - 30 soru var ezberlersin bide scutur bulur imtahana girersin olay biter mühüm olan ehliyeti cebe koymak
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
o parayı alıp , 20 -30 dakika kadar bir scooter kullandırıp , sonrada arslansın kaplanasın sen bu işi öğrendin yaparsın gazını veriyorlar.birde sınavda 3 duba etrafında dolasıyorsunuz ancak sınav görevleilerinin baktıkları bile yok.ne yazıkkı verilen eğitim ve sınav bu kadar . asıl sınav gerçek trafikte bu yüzden alır almaz otobanlara çıkmayın.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)oncelıkle ıkımızde hosgeldık ve hosbulduk.kaanka Nickli Üyeden Alıntı
bahsetmıs oldugunuz olay tam anlamıyla benımde basımdan gectı.
ehlıyet ıcın 190 ytl.( 10 ytl toprak ındırımı yaptı)
20 ytl saglık rapru ıcın ucret aldılar... (bunları kurs aldı)
bırde bılırsınız ıkametgah vs.vs. noterden onaylattıgım b sınıfı ehlıyetımı bıle almadılar.halbukı ıstemıslerdı..
kursun bana verdıg cevap'' bızım motor cok eskı kullanamazsın (250 mz) duser kolunu bacagını kırarsın.
bu yuzden sen kendıne bır scooter bul.onunlada sınava gır.gerısı kolay :?
su ehlıyetımı bır alayım.ben onlara eskı test araclarıya nasıl kurs calıstırılır sorarım...
umarım ıkımızde sorunsuz bır sekılde bu ıslerı hallederız..
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)aramıza hosgeldınız ıns ılk sınavda ehlıyete kavusursunuz cok basıt ben 100 almıstım gercı cogu kısının aldıgı puan hatta belkı 100 bıle gecersınız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
yokk
İstanbul
A Rh (+)hoş geldin...
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+)öncelikle aramıza hoş geldin derim,umarım ehliyeti alırsın.dosya evrak isleri falan onlar kolay ışler atlatılır,kurslara gelınce kımısı 150 kımısı 200 ytl gıbı rakamlar cekıyorlar sana yakın baska kurs yoksa yapacagın fazla bır sey yok,ancak milliegıtım bakanlıgı na sıkayet edebılırsın.kazasız tehlıkesız gunler dılerım.
![]()
lıve to rıde,rıde to lıve
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)