kullanmayı bilsem dikkatli olurdum da, daha dikkatli olmanın bi gereği yok :P :Pfiliz Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
a
a
A Rh (+)kullanmayı bilsem dikkatli olurdum da, daha dikkatli olmanın bi gereği yok :P :Pfiliz Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)arkadaşlar , bir hafta cumartesi bir hafta pazar buluşsak birine gelemiyen diğerine gelse en kötü ihtimalle 15 günde bir görüşsek?
aksu baba bir el atıver olaya
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Olmaz diye bir kural yok. Bu cumartesi toplanalım, nasılolsa pazar tatil, pazartesi de 29 Ekim tatili velhasıl hem cumartesi hem de pazar olmak üzere sadece bu haftaya mahsus toplanırız. Cumartesi toplantıda kararlaştırırız Pazar ın saatini.
Tamam mı arkadaşlar Filiz- Altuğ ve gelemeyen diğer RR cılar.
AnkaraAksu abiciğim, isterseniz siz düzeninizi bozmayın. çünkü benim hocaların sağı solu belli olmaz falan ortada kalakalırım. siz cumartesileri toplanın gelebilirsem geleyim. baklavayla birlikte :D gelebilirsem cep telefonunuzdan ulaşırım ben size. sağolun abiciğim. hoşçakalıın.Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Gelemezseniz Pazar için yazarız birşeyler. Cumartesi ola hayrola. Baklava meselesi de hiç önemli değil sadece işin cazibesi. Tabii yeni motor alanlar için şart oldu, değilmi Mr. Quanto ve Çetin Çağlar.filiz Nickli Üyeden Alıntı
RR 250 E-9
Ankara
0 Rh (+)abi benim motor eskidi artık 3000 kusur km oldu
ama baklava borcum kesin ona şüphe yok
a
a
A Rh (+)istediginiz baklava olsun mehmet abicim. cetin abinin de yerine alayim ben. :P saolsun motoru odtuye kadar getirdi bugun.Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Madem çok ısrar ettiniz cumartesi yiyelim bakalım, değilmi arkadaşlar yersiniz.
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)abi ben iş seyahati nedeni ile perşembeden pazartesine kadar antalyaya ankara istanbul üçgeninde dolanacağım. bu nedenle bu hafat aranızda olamayacağım. benim baklava hakkımı sen götürürsün artık. benim ne kadar yiyebileceğimi göz önüne alırsan ama dikkat şeker komasına girmeyesin .Aksu Nickli Üyeden Alıntı
))
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)