Hosgeldin.
Ya benim icin bi tantuni bide ustune kerebic ye.ozledim mersinin guzel yemeklerini,tatlilarini...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Hosgeldin.
Ya benim icin bi tantuni bide ustune kerebic ye.ozledim mersinin guzel yemeklerini,tatlilarini...
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)aileye hoşgeldin kardeş
baya bi gezgin gördüm seni :P
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)hoşgeldin kardeşim...
doğru adrestesin emin oll...
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)kardeş dogru adreste olduguma ismim gibi eminim sen merak etme kino baba inanınki burda abim gibi abim olsa bukadar sevmem kino baba beni sizlere kattıysa demek ki hakkatten burası dogru adres sizleri her nekadar tanımasamda sohbetiniz bambaşka buna inanın sizleri seviyorum motor dostlarım allah sizlerle olsungata Nickli Üyeden Alıntı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kardeşim bizim paramız yoktur ama dostumuzun canı bişey çektiyse cebimizdeki son kuruşuda dostumuza harcamaya hazırız sen adresi ver o tantuniyide kerebicide bizzat ben deyilde sen yee bana adresi yollaman yeteremresahin Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)kardeş ayıptır sorması ne iş yapıyosun yani içm gidiyo bu kadar motora binebilmek için vakti nasıl yaratıyosun![]()
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)laminat parke ustasıyım kardeşorkun Nickli Üyeden Alıntı
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)benim çalıştığım firmada araba yerine motor verse keşke ayda 6000 km yapardım
tabi üst üste kaç ay yapardım orası meçhul :(
Hoşgeldiniz Gezgin murat
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)Bana karşı sıcaklıgınızı vede selamınız eksik etmediginiz için hepinize teşekkür ederim HOŞBULDUK ALLAH cümlemizi kazan vede beladan uzak tutsun daha nice paylaşımlarda beraber olma dilegimle ((( motorumunda sizlere selamı var ellerinizden öper )))![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)