kubilay abi ve diğer arkadaşlar bayrak çubuklarını nerden aldınız. hemen gidip bizde alalım takalım..masa üstüne koyulan küçük bayrakların çubukları geliyor aklıma ama onlar kalıcı olmaz sağlam bişey takmalı..yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kubilay abi ve diğer arkadaşlar bayrak çubuklarını nerden aldınız. hemen gidip bizde alalım takalım..masa üstüne koyulan küçük bayrakların çubukları geliyor aklıma ama onlar kalıcı olmaz sağlam bişey takmalı..yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)motorum olsa kesinlikle takardım. motorum yok ama iki apartman arasına kocaman bir Türk bayragı astık aksam ve su an ışıklandırıyorum onu lambayla uzaktan![]()
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)bu öneriyi 2 haftaönce ben sunmuştum ama olmadı konuyu siyate taşıdılar sonra adminde kilit vurdu konuya
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)bakın bugün ne oldu
bilirsiniz ben devamlı motoruma bayraklı binerim ...
hatta mesayiyede ünüformalı giderim çünkü bu şekilde hoşuma gidiyor nedeim ise etrafa motoru ve motorculuğu sevdirmek ve gerçektende öyle oluyordu her kes gülümseyerek vede çok harika gibi işaretler veriyorlardı bana buda çok hoşuma gidiyordu amaaaaa bu akşama kadar nemi oldu okuyunda ne derseniz deyin mesayi sonu eve dönüyordum arkamda bayrağım ve üstümde ünüformam tam levent köprüsü çıkışı işiklarda durdum (kırmizi işikta ) ve yanıma da bir jeep geldi durdu camı açtı ve içinden sarışın bir bayan komutanım ne bu böyle istanbul sokaklarında bayraklı ünüformalı motorla MEŞHURMU olmak istiyorsunuz sizin yerinizde ben olsam o 12 şehidimizin şehit olduğu yere gider o şerefsizlere hesap sorardım demezmi ve yeşil yandı bastı gaza gitti ve orda ben birden dünyam döndü gözlerim karardı ne olduğumu şaşırdım çok kötü oldum işte ağzı olan konuşuyo bilmiyorduki o laf soktuğu kişinin tam 13 yılı o dağlarda o bölgede geçtiğini kim veya nasıl biri olduğunu yaaaaaaaaaaa işte böyle oldu ..... açıkcası bundan sonra ünüformalı binmeyeceğim bu ve böyle laflarıda yemiyeceğim yawww hala o an aklıma geldikçe her tarafım titriyooooo
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yok
İstanbul
0 Rh (+)bir ülkem klasiği herzamanki gibi maalesef ağzı olan konuşuyor.allah bilir o jipi hangi bagrı açık esmer galericiden almıştır.lütfen moralinizi bozmayın kendisinin millete bi' faydası olmadığını bildiği için (koca parasıyla tüketim ekonomisine destek dışında)bilinç altında ki kompleksi ortaya koymuş.(vay be amma kızmışım kadına)aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bu arada tahin ettiğim kadarıyla ya maslak tasınınz ya da balmumcu da.
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)boşverin komutanım dediginiz gibi agzı olan konusuyo. "hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" siz yine de kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranın. tabiki o an ki hissiyatınız tamamen anlasılamasa da anlamak mümkün. siz iyi hissedin ki erler iyi hissetsin, ordu iyi hissetsin; biz iyi hissedelim![]()
yok
İstanbul
B Rh (+)SÖZÜME BAŞTA ÖZÜR SİZLERDEN ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLAYIM.
komutanım yaşça ve makamca benden büyüksünüz.
bir büyüklüğünüz daha varki tahminime göreki 30 senedir o şerefli ünüformayı taşımaktasınız.
1987 bolu komd.tugayında askerlğimi yaparken komutanımız. biR söz söyledi.
günümüze uyarlamak gerekirse az bir şer.
BİZLER DAĞLARDA MAĞRALARDA AYI LAR LA YATARKEN O JİPTEKİ ŞARIŞIN KİMİN KOYNUNDAYDI.
o kadar kelime edeceğine bir hayırlı evlat doğursunda saçına kına yaksın.
ÖZÜR DİLEMİŞTİM.
Zaferler Birlik İle Kazanılır
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yaşar komutanım takmayın ORUS......nun söylediklerini
keyfine bak istediğini giy istediğin şekilde mesaine git abicim kafana göre takıl
almadınmı şu Düm... ğün plakasını yazda görelim bir
Bu gibi şeyleri ALLAHA HAVALE EDECEKSİN
ve ben senin yerinde olsam inadına üniformamı giyer bayraklı motoruma binerdim
caponord
Samsun
B Rh (+)işyerimde ve motorumda bayrak asılı....akşamlarıda elimizden geldiğince bayraklı eylem yapıyoruz..
YAŞAR DEDE... yaşadığın olaya çok üzüldüm gerçekten...sen o şırfıntının dediği lafa papuç bırakacak adam değilsin...bildiğin doğrudan şaşma ....
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ KAHRAMAN ORDUMUZUN TÜM PERSONELİYLE GURUR DUYUYOR....
ALLLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım üzme tatlı canını bu tipler sadece boş boş konuşur icraatı başkasından bekler... O rus bumuydu yoksa benmi öle alğıladım
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)