Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gomtanım gıymetlim... sen ne bakıyosun bu şerefsizlere... İstanbul gibi bol trafikli bi şehirde full konfor jip kullanan adamdan da kadından da hayır beklenmez... hele çok hassas olunan şu günlerde askere destek vereceğine köstek olan bi çakma sarışından hiç hiç hayır gelmez... sen görevini yaptın, zamanında silahla oralarda çarpıştın, - Allah göstermesin- gerekirse gider bi daha çarpışırsın biliyoruz... üzme sen kendini böyle şerefsizler için; belki kocası yada babası ya da sevgilisi o orsp çoçukalrının destekçisiydi de bu şekilde laf sokmaya çalışarak askere olan nefretini yansıtmak istedi...

bu aradda sevgili Kino babacııım... bayrak direğim yok ama siyah kurdelamı en zamanda bağlıycam...
    SSUUUUuuu...!

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    KOMTANIMA bak , canını sıkacak başka şey mi yok ...
    "çok mal haramsız olmaz" demişler, hatun un hayatı haram... timsah gözyaşı döküp ,göbek atanlardandır bu, apaçık ortada...
    Acaba kendi oğlunu gönderirimi o dağlara asker olsa ...Yada askere gönderiri mi ? sizin alnınız AK ,vicdanınız RAHAT...
    müsterih olun;
    geceleri yastığa başlarını bile koyamazlar onlar, kaldı ki uyusunlar ...
    ona ancak şu söylenir...HADE HADE HADEEEEEEEEEEEEEE
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Orada keşke ben olsaydım , hemen motoru bi kenara atıp, camdan içeri dalıp...
    Ona nasıl kurt kapanı yapılır göstericektim ki diline sahip çıkmasını öğrenecekti...
    Unutmayalım tekdir ile uslanmayanın hakkı KÖTEKTİR !

barismert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barış mert bulca
    Serbest Meslek
     rr dd250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Komtanım yeni geldim kıbrıstan askerden gerekirse bida giderim o ünüformayı giymek nerde olursa olsun bizim gibiler için şereftir şeref duymayan şerefsizler utansın
    RESMİNİZİ ÇİZELİM İSTER MİSİNİZ?

http://www.yagliboyasanati.tr.gg

salihozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

salih özcan
    Serbest Meslek
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yazınızı okuyunca çok üzüldüm :(
    komutanım o üzerinizde ki ünüformanın değerini üstünde taşıyanla zamanı gelince taşıyacak olan bilir. onların ve onların çocukları bu ünüformayı taşıyamaz altında ezilirler. isterimki bu ne olduğu belli olmayan insanların sözlerine bakıpta alınmamanızdır. ben nerede asker ünüforması giymiş birisini görsem "komutanım" deyip selam durasım geliyor, damarlarında asil kan bulunmayanlar ancak size öyle bir söz söyleyebilir. bırakın onların ulusun dursun, sıkmayın canınızı motorunuzada eskisi gibi bininde insanlar hem size hemde motorunuza hasta olsunlar bizde sevinelim bak R.R. ailesinden diye

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Komutanım ne sizin canınızı sıkmanıza, nede bir konu yapılıp konuşulmasına değecek insanlar için moral bozmaya gerek yok. Siz üniformanızla yollarda boy gösterin ki kafası çalışan insanlarda sizlerin sayesinde evlerinde rahat rahat uyduklarını birkezdaha düşünme fırsatı elde etsinler...

Henüz motorum yok ama hem arabamda hemde evimde bayraklarım asılı...

UnicornKnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur AKSU
    Sigortacılık
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    bakın bugün ne oldu

bilirsiniz ben devamlı motoruma bayraklı binerim ...

hatta mesayiyede ünüformalı giderim çünkü bu şekilde hoşuma gidiyor nedeim ise etrafa motoru ve motorculuğu sevdirmek ve gerçektende öyle oluyordu her kes gülümseyerek vede çok harika gibi işaretler veriyorlardı bana buda çok hoşuma gidiyordu amaaaaa bu akşama kadar nemi oldu okuyunda ne derseniz deyin mesayi sonu eve dönüyordum arkamda bayrağım ve üstümde ünüformam tam levent köprüsü çıkışı işiklarda durdum (kırmizi işikta ) ve yanıma da bir jeep geldi durdu camı açtı ve içinden sarışın bir bayan komutanım ne bu böyle istanbul sokaklarında bayraklı ünüformalı motorla MEŞHURMU olmak istiyorsunuz sizin yerinizde ben olsam o 12 şehidimizin şehit olduğu yere gider o şerefsizlere hesap sorardım demezmi ve yeşil yandı bastı gaza gitti ve orda ben birden dünyam döndü gözlerim karardı ne olduğumu şaşırdım çok kötü oldum işte ağzı olan konuşuyo bilmiyorduki o laf soktuğu kişinin tam 13 yılı o dağlarda o bölgede geçtiğini kim veya nasıl biri olduğunu yaaaaaaaaaaa işte böyle oldu ..... açıkcası bundan sonra ünüformalı binmeyeceğim bu ve böyle laflarıda yemiyeceğim yawww hala o an aklıma geldikçe her tarafım titriyooooo
    keşke yeşil yandığında basıp gitmek yerine dursaydı da, siz de ona sorsaydınız yaşar astsubayım "altındaki arabayı sana alan hangi illegal işlerle uğraşıyor önce onu öğren, mani ol, sonra gel bana laf sokmaya çalış" diye... bir tane tabiri caizse (aslında tam yerinde) rahatı yerinde kaşar, kokana aklı sıra size laf sokarak hislerini tatmin etti diye şevkiniz kırılmasın sakın... bunu yaparsanız o aşiftenin istediği şeyi yapmış olacaksınız çünkü... zira bu türleri fazlasıyla iyi biliyoruz biz istanbul trafiğinden, hani bir atasözü vardır ya "..... ..... boyu, türlü türlü huyu var!" diye, işte bu tipler onlardan... koltuğuna oturdukları devasa ve süper lüx arazi araçlarının içinde kendilerini seyir halinde bulundukları bölgenin adeta kraliçesi gibi hissedip ona göre hareket ederler... geride bıraktığımız yaz az dikiz aynalarını parçalamadım bunların metrobüs inşaatı nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklıklarında yaşanan atışmalar sonrası... canınızı sıktığınıza bile değmez... bizler, yani sevdikleriniz, sevenleriniz sizin nasıl biri olduğunuzu biliyoruz, gerisini boşverin...
    "if i should fall in battle
    my brothers who fight by my side
    gather my horse an weapons
    tell my family how i died
    until then i will be strong
    i will fight for all that is real
    all who stand in my way will die by steel"

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)