hayırlı olsun iyi sürüşler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)hayırlı olsun iyi sürüşler
RR
İstanbul
A Rh (+)Teşekkürler. Bujiler değişmedi sırf temizlendi. Yağ değişti. (Açık yağ kondu ama)
Ben de 35 dediler 30 verdim.
Artık mutluyum galiba:D
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Aramıza Hosgeldin dostumarmy Nickli Üyeden Alıntı
![]()
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)army ve turlabo
![]()
dostlar hosgeldiniz aramıza
![]()
![]()
army gecmiş olsun bu arada
caser 2500km bakımı darısı başıma diyeyim :mrgreen: daha 1.200 lerdeyim galiba :mrgreen: motoru alalı 1 sene oluyor nerdeyse :(
caponord
Samsun
B Rh (+)BABA SENDE ACCIK YOL YAPIVESSEN İYİ OLUR BEAAA..1200 1 senede çok az...Kino Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Kino sadece az binen ben diyordum ama ben alalı 1 sene henuz olmadı ve 2100 km deyim arasıra gel bu taraflara da km yukselsin biraz yaKino Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar 3500 ü aşıpta motorun üst bölümünden şöyle çarpma sesi gelen varmı zannedersem bizim motorlarda mühendislik tasarımı bir hata var .
ayrıca sarıkayaların patronunu veya şirket başkanınıda bu siteye davet ettim bakalım ithal ettiği mallarına güveniyorsa girer
ondan sonra hep beraber.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)7500 ü devirdim komutanım .. şu anda rahatsı edici bi durum yok .. mühendislik hatası olacağına değilde fabrika montajda gözden kaçan bi durum olmuş olabilir .. ayrıca bu tip mühendislik hataları gibi konuları telefuz etmek bile bizim milletimiz içinde motosikletimiz hakkındaki olumsuz düşünceleri körükleyeceği kanaatındayım...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
1999 Honda Varadero
İstanbul
A Rh (+)Tüm hoş geldin diyen,geçmiş olsun dileklerini ileten dostlara teşekkür ederim.
''Tanrı Türk'ü Korusun.''
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar hoş geldiniz...Gezilere katılmak istermisiniz??
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)