Volkime yamuk yok sünnet ederim valla yamuk yapanı, çaarın o ustayı hemen.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Volkime yamuk yok sünnet ederim valla yamuk yapanı, çaarın o ustayı hemen.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Valla en son Gazi motorda bakım yaptırdım.Hatta ilk aldığım zaman subap senkron ayarı yaptırmıştım Altan motorda 4000 km deyken.Şimdi 7500 deyim boyle bir olayla karşılaştım.Motorum herhangi bir rektefiye görmedi.Ben benzinden şüpheleniyorum.Subaplarımda soun olsa ikiside Nar gibi kızarırdı.Sadece sol eksozda boyle bişey oldu bakalım Altana gidicem Acaba kamyonetle yoksa binerekmi gitsem...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)murat harbiden geçmiş olsun bu nedir mosmor sanki egsoz zehirlenmiş soguyunca nasıl oldu egsoz renginde falan bir değişiklik oldumu.
senkron ayarlarımı bozuldu ne oldu birden bire müslüm babanın dediği gibi bir kontrol yaptın mı 2 egsoza beyaz kagıt koyup baktın mı? kurum izileri nasıl
bir senkron ayarını kontrol et ona göre gideceksen ama sende abicim taa gebzeden gidiyorsun değilmi?
senin motor tek pistona kalmış olmasın sağ piston sıkışmışsa ve sol a yüklenme yaptıysa da olabilirmi ?
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)geçmiş olsun murat kardeşim hayatımda ilk defa yaşıyacağım bir olay bu herhalde
çok ilginç
inş. önemli bişi değildir de düzelir
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
caponord
Samsun
B Rh (+)yahuu.. şimdi babama gösterttim bu olayı...2 saat göslüğünü aradıktan soora baktı baktıııııı baktıııııııııııııııııııı..... soora aynen şöölee dedi.....
ilk defa bölle bişi gördüm.....
motorda veya yakıtta bi arıza olsa monifolt çıkışlarından başlar dedi kızarması ....bu iş egsozla ilgili olabilirmiş... tıkanma felan içi dökülmüş olabilirmiş....
valla ben kendi şahsiyetlerinin yalancısıyım.. ahan kendisi başımda (allah eksik etmesin tüm babalarımızı)halaa yorum yapiyiği...... :mrgreen:
şimdi üşenmez araştırır zatten....
sırf bu yüsden hiç elletmiom motörü babama.....dibine kadar gider işin sonunu bitirmeden bırakmass...
komtanımın gönzerttiği aparatlara bakıp bakıp .. yaa ollum adamcağızı bayaa uuraştırmış bu iş dediiğini hala unutamıyom.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)baba büyükmüşş... saygı sevgi hörmettt.... ellerinden öperissss....
SSUUUUuuu...!
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)babaya sevgiler saygılar ellerinden öperiz
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Babaya hörmetler.
Murat kardeşim, geçmiş olsun, umarım çok önemli değildir... ama sana tavsiyem nereye götüreceksen motoru çalıştırıp götürme. Yükle bir kamyonete yallah... Aman diyim...
yol yapalım yol
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)okan babaya saygılarımı hürmetlerimi iletiver lütfen .. bu yaşta maaşallah halen motor ender muhteremlerden birisi babanın ellerinden öperim.
egsozun dökülerek tıkanmış olabileceği konusunda haklıdır baba egsoz zaten ağızdan manifolta dogru korlaşmış yani geriye doğru kızarıyor
herhalde tıkanıklıktan geriye doğru kızarıyor benim egsozun susturucuları döküldü ve garantiden değiştirildi fakat hiçbir zaman kızarıklık yapmadı böyle ama tıkanıklık yaparsa olabilir herhalde.
çalıştığında her2 egsozdan da aynı oranda çıkış varmı acaba ?
okan ne şanslı adamsın walla imreniyorum sana
babalarımıza allah uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin
babalarını kaybedenlerede allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
caponord
Samsun
B Rh (+)olaya son noktayı koydu sevgili babacıım... ateşleme sorunun dan olabilimiş... egsozun içindeki yanma odalarında alev biriktiği için egsoz arkadan kızarma yapmışmış....(demin niye söllemedin be babacıımmm) elktronik ateşleme olduğu için zamanında patlatma yapmıyosa bööle olurmuşş....çok da çekişden düşmesi gerekliymiş....heralde çekişide düşmüştür.... hiç kullanmadan servise götürmeni tavsiye ederim kardeşim.....
(tamam babacıım yaa olay bitti sen daha araştırma yapıyon...) tamam bu gün yarıldım ben ....akşama kadar pc nin başından gitmess.....canım babam benimmmmmmmmm![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)