emre ltd 4600 diğer sordugun yer sarıkayaların bayisidir o yuzden fiyatlar farklı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)emre ltd 4600 diğer sordugun yer sarıkayaların bayisidir o yuzden fiyatlar farklı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)niye aynı motor değilmi? kalite farkı varmıdırki?
haydi çocuklar motora

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bu motoru türkiyeye getiren 2 ayrı firma var biri sarıkayalar biride emre ltd .BULL Nickli Üyeden Alıntı
Motorlar aynı hiçbir farkı yok
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Hehe benim ilk motorum olacak ve ehliyet almaya gidiyorum hemen.Bu fuar işini ne yapıyoruz.Son durum nedir.Ayrıca Aidikurt dostum teşekkürler listeye eklemişsin...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ok dir o zaman Emre'den bakacağız demekki. Ağaçtan toplamıyoruz değilmi bizde paralarıFuarada gelecekler nasıl olsa. Hadi bakalım hayırlısı.
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)emre ltd de de uyanıklık yapıp fuardan önce yapmış zammı kaşla göz arasındayeni gördüm daha... fuarda toplu alım olursada indirim falan aynı fiyata denk getirecekler yani
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)AAA oldumu şimdi yaa ayıp oluyor ama...
haydi çocuklar motora
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)vallahi sinirlerim laçka oldu tam herşeyi ayarladım kuruşukuruşuna denk getiriyorum adamlar zam yapıyor yagit al mondial 250 mct yi diyo kör şeytan
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)bence yinede umudumuzu yitirmeyelim
sevgili yöneticimiz aidikurt bu duruma bi el koyar
site sakinleri olarak bizde arkasında yer alırız
sitemizin güçlü komuoyu desteğiyle işi bitiririz gibi geliyor bana
siz ne dersiniz???
haydi çocuklar motora
Arkadaşlar merhaba,
ben DD250 E - 9 almak istiyorum, benide listeye ekleyin. DD250 E - 9 kullanan ve hakkında bilgi verecek arkadaş var ise msn mi ekleyip bana anlatırsa sevinirim... uzun yol mümkünmü DD250 E - 9 ile sorun çıkarırmı.. deneyimleriniz nedir ?
Özgür
Mecidiyeköy
ozgurerkek@hotmail.com
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)