bu fiyatlar E9 için...aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
emre E9B satmıyor sanırım, sitesinde görmedim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Denizlibu fiyatlar E9 için...aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
emre E9B satmıyor sanırım, sitesinde görmedim
Bir musibet, bin nasihate bedeldir.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)2. el satıcıları için prim yapmış oldu ama yeni alacaklar için zor bir durum bu gerçekten. bu Motorun fiyatı 6 milyara dayanırsa zaten kimse almaz, 1 milyar daha fazla verir kız gibi 250 cc yamaha veya daha üst cc de çok temiz japon motoru alınır. En kötü ihtimal sıfır GV250 alınır ve taş gibi motor oda.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar motoshow 'a sarıkayalar gelmemiş ama istanbul bayilerinden 3 firma katılmış Ayrıca b9 larıda var yan çantaları ile beraber
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sarıkayalar yok demek, nasıl iştir bu ya, adamlar bizdenmi korktular nedir![]()
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Daha dün sarıkayalara sordum, ellerinde sadece 250E-9 var. Fiyat olarak 4.850 dedi. Taksit yaptırıncada bindirdikçe bindiriyor. Sarıkayaların fabrikası Denizli de bende Denizli liyim ama hemşeri filan dinlemiyor.
Vişne çürüğü renginde 1 yıl kullanılmış 250 buldum. 3000 YTL ye verecek gibi, sanırım onu alacağım. Sarıkayalar zaten 15 gün içinde yeni bir zam yapacak gibi, bana hemen al fiyatlar artacak dedi.
İthalatcılar bizim gibi R&R hayranlarını görünce ve hergün sayımızın arttığınıda görünce fiyatlarını uçuruyorlar heralde.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aman kardeşim makinayı iyi kontrol et ve öyle al hatta şöyle rampaya falan tam gaz yap motorun sesini dinle
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+):D baba sütten azğın yandı bi kere ince noktayı uyandırıyorsun hemen, aslında o makineye sen bakabilsen daha iyi olurdu arkadaşımız için.
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Benimde tek sıkıntım o, motoru çok fazla kullanmıyormuş, paraya sıkıştığı için satacak dediler ama haklısınız iyi kontrol etmek lazım. Sitede Denizli den 2 arkadaşla tanıştım, olmazsa onlara gösteririm motoru. Ama motor iyiyse bu fiyata çok iyi gelecek bana.
Ben şu ana kadar hiç vites li motor kullanmadım. Hatta bu ilk motorum olacak. Sizin gibi ustalara yakın olmak vardı.
Olmazsa Denizli deki servislere götürür gösteririm.
İlginiz için teşekkürler.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kocum daha kapı gibi garantisi var ya yapcaklar yada yapacaklar yaaaaa olmadı yenisini takacaklar
odamı olmadı burası türkiye mahkemesi varrrr
avukatı varr
hakimi var
savcısı varrrrr
odamı olmadı aslangibi bizim site var sizler varsınız
yoksa ben o motorun anasını bile bellerim ama sonra adamların eline koz veririm bu motor ellenmiş garanti dışı diye belki onlarda bunu bekliyor yemezlerrrrrrr
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Bende zaten garantisine güveniyorum. Bir sorun çıkarsa dediğin gibi bi şekilde yapacaklar.
Yarın göreceğim motoru, o zaman belli olur herşey.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)