sizler etimesgutta birol otonun sahiplerimisiniz herhalde biz verdik dediğinize göre her neyse birde teknik hizmet verdik diyorsunuz peki teknik hizmet veren arkadaşlar motordaki vuruntuyu duymamışlarmı 2024 km.de bujilerini değiştirmişler radyatörün suyu ve alt kutusundaki su takviyesini zincir gergi ayarlarını ,arka fren ayarlarını motor yağının aşırı fazla koymalarını arka fren muşir ayarlarını yapmayıp bide 2024 km.de yağ değişti bakım kontrol yapıldı yazıp tarih bile atmamışlar işte sizin servis hizmeti dediğiniz olay ve MARİNMAK kaşeli ben bir gün izin alıp geldim ve aldım ve döndüm ha bu arada bizim k.biradere teslim edin dedim teslim edildi ve sizn şaşmazda bir servisi daha varmış ona gösterin dedim k.birader göstermiş onlarda bişey yok demiş bu onaydan sonrada ben tamam aldım ve ücxretini havele ediyorum dedim istanbuldan gece çıktım sabah motoru kayınbıraderden teslim aldım ve geri dönüşe başladım ama ne dönüş gelene kadar bittim hemen servise soktum ve forum yazılarını okuduysanız motorda değişmedik yeri kalmadı yatak piston silindir vs.vs. işte sizin servis ustanız bu bakımda motoru eğer bilgisi olsaydı motorcu kulağıyla dinleseydi bu sesleri yakalar gereğini yapardı her neyse istanbul dikilitaş servisi ali usta ne gerekiyorsa yaptı halloldu ayrıca ben recep korucuyu tanımadım ve sadece bu görüşmeleri tlf.da yaptık ben onun motorunu int.okudum ve özel durumuna da değer vererek istediği fiata aldım tabi eksostların kesik olduğunu söylemedi ama motorla ilgfili bütün işlemlerin serviste yapıldığını söyledi ama parayı sayıp almış bulunduk fakat ben döndükten sonra eksostlarınsusturucularının serviste olduğunu ve kesildiğini söyledi hatta ben parçalarını istedim sizin tamam abi göndereyim servisten alıpta dedi fakat sonra benim tekrar aradığımda servisin o parçaları attığını söyledi şimdi ben bu olayda recebin tarafındayım atılmasaydı gönderecekti her neyse madem söylediğinize göre eksostlar fabrikasyon bozuktu yenileri ve sağlamları geldi dediğinize göre bizim eksostlar elinizde kaldı motor bende ve sahibi benim ......benim motor adınada geldiyse kargolayın bana merak etmeyin kargo bana ait kusura bakmayın bunları bana yazmak zorunda siz bıraktınız .........benim motorun bozuk diye yenisini istediğiniz eksostlarıda bekliyorum çekinmeyin kargoyu ben karşılarımm (recebin söylediğine göre kesilen eksostların parçalarını atmışsınız onları bari gönderin diyecem ama)))))))
hepinize saygılar sevgiler ankarada görüşmek üzere ASLANBURCLU:

XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)
:

))))