Ben motoru geçen sene Ankara Birol dan aldım ve direk istanbul a gittim. İstanbul da birçok servis var ama çoğu motora dokunmaya korkuyordu ve fazla anlamıyordu. Yine çoğu oto tamircileriydi. Şimdi Ankara da Motoru akşam bıraktım soğudu sabah da Motora sübap ayarı yaptırdım ve daha önce ALtan Motorda Regalin sübap ayarlarını yaptıran ilk üç kişiden biri olarak ayar ve çalışma düzeni hoşuma gitmemişti. Ankara Birol oto motorun deposunu sökmeden ince bir sübap ayarı ile bayağı uğraştı. Karbüratör altındaki tahliyelerden biraz benzin ve su karışımı boşalttı, karbüratör ayarı yaptı, radyatör havasını aldı, bujileri değişti. Yağı daha önce değişmiştik. Zincir gerginliği ve yağlamasını da daha önce yapmıştık. Sonra motor saat gibi çalıştı ve şimdi çok memnunum. Birol dan da başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Birol benim yakınım değil ama bazı arkadaşların haksızlık ettiğini düşünüyorum. Parça konusunda da Sarıkayalar iki günde yolladı da benmi takmadım diyor. Benimle beraber 07 plakalı Ahmet isimli arkadaş da bakımını yaptırdı ve o da çok memnun kaldı. Üstelik Ahmet in motor 10.000 küsür de 2006 model 2 sefer Ankara-Antalya 4 sefer de Antalya-Marmaris-Bodrum yapmış kıyı şeridinden. Ahmet arkadaşım da siteye en kısa zamanda üye olup etkinliklere katılacak. Sakarya ve Eskişehir e gelirim dedi. Resimler de var ama makina yanımda değil yarın resimleri de basarım.

Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)