Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Rommel Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
    Sorun sayı değil kalite. İyi usta da önemli değil, işini iyi yapan usta lazım. Örneğin geçen gittiğim abidinpaşada işimi hallettim. Sağolsunlar motoru da bir güzel temizlediler. Ama gelgör ki aletiin vidalarını sıkayım bir temizleyeyim diye baktım ki, karbüratöre giren manifoldlardan biri sıyrılmış ve alttarafı açık. Şimdi öyle kullanmış olsam 3 gün sonra hoop tekrar servise, niye ? karbüratör tıkandı. Kendim soktum yerine sıktım kelepçeyi. Şimdi belki toplama işini oradaki gençlere yaptırmıştır bilinmez. Çoğu çocuk yaşta. İsterse 100 tane servis olsun eğer işini düzgün yapacak servis yoksa o şehirde servis sorunu hala var demektir. Ha iyi olsun 1 tane olsun sorun olmaz.
    selam arkadaslar...

bende kendime bir regal aldım. 500 bakımı için sanırım sizin bahsettiğiniz de olan abidinpaşadaki yere götürdüm.. yağ değişimi+ hava filtresi temizliği denildi ama o kapağı acmadılar bile + plaka ışığı yanmıyordu onu yaptılar ???? sonunda da benden 85 ytl ücret istediler !!!!

( 3 gün sonra !!!!! plaka takılan bölümü çamurluk içinden 3 vida tutuyor. bu arkadaslar 3 somundan 1 tanesini takmışlar. ve kablolar boşta sallanır bırakmışlar. doğal olarak kablolar sıyrılmış kısadevre yapmış. ve gece vakti yolda kaldık )

ben bu serviste gözlediğim bir şeyi söylemek istiyorum... ACEMİ NALBANT , NAL ÇAKMAYI GAVUR EŞEĞİNDE ÖĞRENİR DERLER... aynen bunu gördüm.
    birde şu komik sözü de duymak beni şaşırttı. 85 ytl duyunca benden önce bir scooter yağı da değişmişti. ya dedim ondan 30 ytl aldınız. benden neden 85 ytl istiyorsunuz dedim ???

cevap ise daha da komikti. ABİİİİ !!! SENİN MOTOR BUYUK MOTOR ABİİİİ !!! DEDİLER... ebata göre servis olur mu ???

artık önemli olan neyse kararı siz verin ))))
    Öncelikle Selamlar Ankaralı Dostum,

Bende Ankaralı Bir Regal Kullanıcısıyım.. Sana Servis Konusundaki Önerim Turan Güneş Bulvarındaki Kuruçayırlı Olacaktır.. Kesinlikle Şaşma Derim. Orada Aydın Usta Var İşinin Ehlidir.. Fiyat Konusuna Gelince Eminim Fiyatı duyunca Yine Şok Geçireceksin Ama Fiyatın Pahalılığından Değil Uygunluğundan Dolayı Olur Bu Şokun.. Firma Sahibi ile de Aramız Gayet İyi. Gitmeden Önce Muhakkak Ara Bizden Olduğunu Söylemeyi Unutma. Gri Regalli Ömer Dersin..

Kuruçayırlı Tel: 0 312 491 00 58
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    tt06
    Arkadaşım kusura bakma ama sen bu siteye hangi sıfatla üye oldun.
    1- Kullanıcımısın
    2- Regal Satış Servisi misin
    3- Yoksa her ikiside mi
    Yukarıdaki üç şıktan hangisi isen ona göre yazmanı rica ediyorum. Karşılıklı tartışman bir yere kadar bizleri ilgilendirir. Geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğini sürdürmek istiyorsan site kurallarına uygun hareket etmeni tavsiye ediyorum.
    Site kurallarına uygun olarak yazılarına devam eder etkinliklere katılırsın tanışırız, dost arkadaş oluruz veya kaydını silersin herkes yoluna gider. Artık bu şekilde açık ve net yazmamın sorumlusu sizsiniz.
    gerçekten komik ??????????

Gelelim Abidinpaşa daki Yüceere Bilgehan sen boş ver artık orayı eğer ki Hacı Usta yapsa çok ilgilenir çokta memnun kalırsın ama o ilgilenmediği zaman küçük çırakları motordan hiç anlamıyo üstünkörü iş yapıyor kuruçayırlı artık regallere komple bakıyor parça gerektiği zaman istiyorlar

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bu ankaradaki servisler topiği kadar sert tutumlu başka bi topik açılmadı şu ana kadar yavvv.. nedir bu ankaranın derdi anlamadım gitti...sakin olalım arkadaşlar kırıcı olmanın kimseye bi faydası olmaz....hep böyle oluyo sonra bi araya gelindiğinde herşey unutuluyo.. bu internet ortamı yıllardır böyle işliyo...çok kez şahit oldum ... büyük aşklar nefretle başlar demişler zaten...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    BİR ÜRÜNÜ ALIRKEN EN ÖNEMLİ NOKTA İŞLETME MALİYETLERİDİR. NEREDEYSE TÜM MOTOR ÜRETİCİLERİ İNTERNET SİTELERİNDE MOTOR FİYATLARININ YANINDA YEDEK PARÇA FİYATLARINIDA VERİRLER. BU ALICI İÇİNDE BİR KIYAS YAPMA İMKANI SAĞLAR.

AMA SERVİS TAMAMEN USTANIN MAHARETİNE VE FİRMANIN İLGİSİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLİR. BU NOKTADA SERVİS SIKINTILARI SATIN ALACAK İNSANLARIN GÖZÜNÜ MUTLAKA KORKUTUR. HİZMET SEKTÖRÜ İÇERİSİNDE VAR OLABİLMENİN TEMELİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

BEN HENÜZ REGALİMİ ALAMADIM AMA DİKKAT EDERSENİZ REGALİMİ DİYORUM BAŞKA MOTOR DEĞİL. BENİM GİBİ YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞLARIN BU TOPİĞİ OKUYUP ENDİŞEYE KAPILMASINI İSTEMİYORUM. SONUÇTA BURDA CİDDİ BİR DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK VAR. HEM ANKARADAKİ TECRÜBELİ KULLANICILAR BİZE YOL GÖSTERECEKTİR. HATTA İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BİLE GEREKİRSE BURAYA GELİP BİZE YARDIMCI OLACAKTIR. BUNA EMİNİM.

BEN BU TOPİĞİ DAHA ÖNCE GÖRMEMİŞTİM VE HER SATIRINI OKUDUM.
    BEN HENÜZ REGALİMİ ALAMADIM. DİKKAT EDERSİNİZ REGALİMİ DİYORUM BAŞKA MOTOR DEĞİL. SONUÇTA MAKİNAYA VE SİZ DEĞERLİ REGALCİLERE GÜVENİYORUM VE HİÇ BİR ZAMAN TEK BAŞIMA KALMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

SEVGİYLE KALIN.

ALTUĞ
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    tt06
    1- Kullanıcımısın
    3- Yoksa her ikiside mi
    Yukarıdaki üç şıktan hangisi isen ona göre yazmanı rica ediyorum. Karşılıklı tartışman bir yere kadar bizleri ilgilendirir. Geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğini sürdürmek istiyorsan site kurallarına uygun hareket etmeni tavsiye ediyorum.
    Site kurallarına uygun olarak yazılarına devam eder etkinliklere katılırsın tanışırız, dost arkadaş oluruz veya kaydını silersin herkes yoluna gider. Artık bu şekilde açık ve net yazmamın sorumlusu sizsiniz.
    gerçekten komik geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğin sürdürüldüğüne veya sürdürülmediğine kim karar veriyor. Sen mi ???????????????

Gelelim Abidinpaşa daki Yüceere Bilgehan sen boş ver artık orayı eğer ki Hacı Usta yapsa çok ilgilenir çokta memnun kalırsın ama o ilgilenmediği zaman küçük çırakları motordan hiç anlamıyo üstünkörü iş yapıyor kuruçayırlı artık regallere komple bakıyor parça gerektiği zaman istiyorlar
    Ben karar veriyorum.Bu şekilde konusmamanızı tavsiye ediyorum.
    ADMİN KONUŞTU BU BİR UYARIDIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bu tür konuşmaları açın birbirinize telefon orda yapın burda huzuru bozanı bende bozarım ADMİN KIZMAYA Başlıyor. :evil:

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    tt06
    1- Kullanıcımısın
    3- Yoksa her ikiside mi
    gerçekten komik geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğin sürdürüldüğüne veya sürdürülmediğine kim karar veriyor. Sen mi ???????????????

Ben karar veriyorum.Bu şekilde konusmamanızı tavsiye ediyorum.
    ADMİN KONUŞTU BU BİR UYARIDIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bu tür konuşmaları açın birbirinize telefon orda yapın burda huzuru bozanı bende bozarım ADMİN KIZMAYA Başlıyor. :evil:
    sil benim üyeliğimi girip hiç bir konunuza artık cevap yazmak istemiyorum
    Ayrıca ......bozanı bende bozarım ne demek önce konuşma tarzına dikkat et
    Bu da
    SANA
    bir UYARIDIRRR

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı
    BİR ÜRÜNÜ ALIRKEN EN ÖNEMLİ NOKTA İŞLETME MALİYETLERİDİR. NEREDEYSE TÜM MOTOR ÜRETİCİLERİ İNTERNET SİTELERİNDE MOTOR FİYATLARININ YANINDA YEDEK PARÇA FİYATLARINIDA VERİRLER. BU ALICI İÇİNDE BİR KIYAS YAPMA İMKANI SAĞLAR.

AMA SERVİS TAMAMEN USTANIN MAHARETİNE VE FİRMANIN İLGİSİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLİR. BU NOKTADA SERVİS SIKINTILARI SATIN ALACAK İNSANLARIN GÖZÜNÜ MUTLAKA KORKUTUR. HİZMET SEKTÖRÜ İÇERİSİNDE VAR OLABİLMENİN TEMELİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

BEN HENÜZ REGALİMİ ALAMADIM AMA DİKKAT EDERSENİZ REGALİMİ DİYORUM BAŞKA MOTOR DEĞİL. BENİM GİBİ YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞLARIN BU TOPİĞİ OKUYUP ENDİŞEYE KAPILMASINI İSTEMİYORUM. SONUÇTA BURDA CİDDİ BİR DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK VAR. HEM ANKARADAKİ TECRÜBELİ KULLANICILAR BİZE YOL GÖSTERECEKTİR. HATTA İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BİLE GEREKİRSE BURAYA GELİP BİZE YARDIMCI OLACAKTIR. BUNA EMİNİM.

BEN BU TOPİĞİ DAHA ÖNCE GÖRMEMİŞTİM VE HER SATIRINI OKUDUM.
    BEN HENÜZ REGALİMİ ALAMADIM. DİKKAT EDERSİNİZ REGALİMİ DİYORUM BAŞKA MOTOR DEĞİL. SONUÇTA MAKİNAYA VE SİZ DEĞERLİ REGALCİLERE GÜVENİYORUM VE HİÇ BİR ZAMAN TEK BAŞIMA KALMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

SEVGİYLE KALIN.

ALTUĞ

bak güzel kardeşim regali megali bahane boş ver reklam kokan ayakları eğer motor veya şöyle deyim motosiklet bilgin ,,,azıcıkda tecrüben yoksa kesinlikle regal marka çin yapısı motosiklet alma derim çünkü bu makinaların sadece görüntüsü ve alış maliyeti düşük daha sıfır motorların fabrikasyon olarak yapım ,monte ve bazı parçaları çok çok adi ben bu makinaların daha 500 km.lik rodajını bile tamamlayamadan sibob vuranını ,karbiratöründen şakır şakır benzin akıtanını,debriyaj ve baskı sistemini dağıtanını ,sekman kaynatanını,eksostlarının içi parçalananı,soğutma sisteminin bozulananını, elektrik tesisatının komple elden geçenini, gördüm .....ama istanbul servisleri maşallak çok kuvvetli arkadaşlar eninde sonunda hallediyor

ha şimdi gelelim senin yardım isteğine.... epeydir izlediğim ve yaşadığım kadarı ile ankaradan sıfır dahi olsa regal alma nedenmi müthiş bir şekilde servis sorunu var...bu sorun haledilmedikçe regalle işin çok zor çünkü benim altımdada regal var ve ankaradan aldım önceki yazılarımı zaman bulursan oku servis denilen yerlerde aldığım motora neler yapılmış servis defterinde bir nımara yok ha bide adamlar kafasına göre bişeyler yapmaya çalışmış sonrada servis kitap cıklarına hiç alakasız şeyler ben alalı yaklaşık 9 ay oldu ve geçen haftaya kadar servis mücadelesi verdim çok parçalarını garantidende olsa çin malı olduğu için takdırmadım gittim aynı değer ve ölçülerde orjinal japon parçaları takdırdım ve maşşallah şimdi hiç birdedim kalmadı herşey saat gibi oldu ama motorda nerdeyse yarı japon oldu.....

tekrar diyorum yeni başlıyacaksan ankaradan regal alma ha illada regal diyorsan hani bi laf vardır ev alma komşu al hesabı bundan sana düşen git önce servis ve yedek parça güvencesi al dur düşün takip et alanlarla konuş (aslında konuşmanada gerek yok sitenin ank.ekibini takip et sonra kararını ver.....) bundan sonrası senin takdirin halada regal deyipte alırsan şu oldu bu oldu diye bizimde başımızı ağrıtma çünkü anlatacağın ve yazacağın her işlemi biz burda (istanbulda ) görmüş geçirmiş ve aşmış olduğumuzu bil bundan sonra sana anca haline acırız.....
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya yaşar baba ben diyorum şu cinli makinadan kurtul gel vereyim sana şu kocaoğlanı kafana göre bir kere yap topla süsle ömür boyu bin gez dolaş. hatta torunlarına miras bırak boş ver elin çinlisini ne yapcan sen yaaaaaaaaaaa.
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    anlamıyosun güzel kardeşim ben başımdakini atmadan senin makinayı alamam ayrıca benim makinayıda satamam es esde konuştuğumuz gibi ben sana atarım önüne sende bana yıkarsın koca oğlanı önüme bu iş biter saten haberini aldım yine yatırmışınız emrah kardeşle benim makinayı kaç dikişi var sağdan soldan bakimm yaww madem binemiyosun şu boğaya daha ne tutuyosun altında yık başıma olay bitsinnnnnn
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    anlamıyosun güzel kardeşim ben başımdakini atmadan senin makinayı alamam ayrıca benim makinayıda satamam es esde konuştuğumuz gibi ben sana atarım önüne sende bana yıkarsın koca oğlanı önüme bu iş biter saten haberini aldım yine yatırmışınız emrah kardeşle benim makinayı kaç dikişi var sağdan soldan bakimm yaww madem binemiyosun şu boğaya daha ne tutuyosun altında yık başıma olay bitsinnnnnn
    senin başına yıkcam kocaoğlanı zaten merak etme ayrıca kocaoğlan devrilmedi o da nerden çıktı? devrilse zaten o gün biz devremle hastanede yan yana devre saadeti yapıyo olurduk valla.... :D
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

Sayfa 6 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)