sanki kartal kanatlarını açmış ha!!!öyle mi getto?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)sanki kartal kanatlarını açmış ha!!!öyle mi getto?
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)valla güzel olmuş görüntü olarak güle güle kullan,
ben olsaydım boruyu biraz daha kalın kullanırdım,biraz daha dik ve yukarı doğru uzatırdım tabi su anda benim imkanım olsaydı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Güzel olmuş, birkaç pozsa sen üzerindeyken çekip koy kardeş, bakalım öyle nasıl duruyor.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)evet farklı açılardan çekilmiş birkaç fotoğraf daha eklersen çok iyi olur.... malum çoğumuz orjinal gidonu kullanıyoruz.. iyice inceleyelim bakalım bizede bulaşır belki:Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
)
güzel gözüküyor tebrikler..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
caponord
Samsun
B Rh (+)çok güzel görünüyo getto.. güle güle kullan....aynı direksiyondan banada lazım olacak galiba.. çok pis custom yapıyomda kendime...söllemesi ayıp.. [smilie=redcolorz3_pdt_13.gif]
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)tamam farklı resimlerde çekip koyarm yanlız korkum umarm bi sorun yaratmaz, yani değişikliklerden ötürü bi ğroblem çıkmaz umarım ..kabollar da biraz dışarı çıktı ama neyse
the wind determines the way of falling leaf
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)çok hoş görünüyor eline sağlık güle güle kullan
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)okan Nickli Üyeden Alıntı
Bisikletmi modifiye ediyon kendine okanım ne iştir :mrgreen:
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)ne gibi problem çıkabilirki?
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)valla bilmiorum ki sonuçta mühendisleri bilmemneleri ona göre yapmış motorları düzeni bozmak bi sorun çıkarabilir belki...inşallah çıakrmaz iş işten geçti artık gerçidinyeper Nickli Üyeden Alıntı
the wind determines the way of falling leaf
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)