kino baba fiyat uygun gibi gözüküyor ama o motorlar Türkiye ye gelecek olursa gümrük vergisi ötv kdv derken 28 -30 bin usd oluverirler::Kino Nickli Üyeden Alıntı
))
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kino baba fiyat uygun gibi gözüküyor ama o motorlar Türkiye ye gelecek olursa gümrük vergisi ötv kdv derken 28 -30 bin usd oluverirler::Kino Nickli Üyeden Alıntı
))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Adalet mülkün temelidir işte, millet 15 milyara binsin biz 30 milayara binelim, nasıl bi devlet bu :evil:
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)izlemez olur muyum?adamlar sıfırdan başladı şimdi nerelerde..helal olsun onlara..
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
regal raptor 250-9b Suzuki İntruder VS600
Muğla
A Rh (+)O programı seyretmeden evvel motosikletle uzaktan yakından ilgim alakam yoktu...o adamlar yüzünden motorcu demeyeyimde Chopper cı oldum...O program sayesinde sevdim vede Regali aldım..ilk kendi motorumda öğrendim motora binmeyi vede ehliyeti aldım...Benim zavallı Regalle uğraşıp duruyorum hala onların custom larına benzeteceğim diye :P
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)