Regalcinin endurosu olmuş, gitmiş karlı dağlara tırmanmış :mrgreen: aslanım okanım yakışır sana ama bi düş ya :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Regalcinin endurosu olmuş, gitmiş karlı dağlara tırmanmış :mrgreen: aslanım okanım yakışır sana ama bi düş ya :P
Yok
İstanbul
0 Rh (+)baba helal olsun hepinize ne diyeyim ben ekim ayında iki damla yagmuru görünce motor planlarımı daha doğrusu raptor planlarımı nisana erteledim.mart aslında da bütçe de ufak bi açık oluştu devlet baba sağolsun.bu arada anladım ki biz aslında devlete çalışıyoruz
bu arada enduro hoşgüzel de frover nikelaj yaaa
caponord
Samsun
B Rh (+)hadi leyynn... :mrgreen:Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ragalcinin de km si 16 000 olmuş çekmiş fotosunu siteye koymuş... :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Okan güzel bi gezi olmuş, daha doğrusu olmamış, önemli olan işte o karın buzun üstünde gidebilmek hemen kıvırmışsınız, oradan geri dönülürmü, yememiş tabi. Bence siz bu yüz karası geziyi tekrarlayın ama bu sefer cümle aleme rezil olmayın, dağa mağa çıkmayın sizin işiniz değil, düşer müşer bi yerinizi kırarsınız.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
caponord
Samsun
B Rh (+)başımız sıkıştı seni ariicaktık dede... :mrgreen:müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
ama telefonlar çekmiyodu maalesef... :mrgreen:
diicektim müslüm dede.. tamammı devammı... :mrgreen:
ama hat yoktu arayamadık...ehehehehe.....
bu yüzden geri döndük...
ama dönmeden önce de bayaa bi bekledik ilerden bi araba gelsede sorsak diye ..
ne gelen ne giden oldu...bi deli bizmişiz zaten oralarda... :mrgreen:
(müslüm dede yi msn den çok kızdırdım yavv burdanda devam ediim bariii) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)