Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: ABANT A CUMARTESİ SABAH MI ÖĞLEDEN SONRA MI GİDİLSİN

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SABAH SAAT 08 DE HAREKET

43 89.58%
  • ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET

5 10.42%
Toplam 519 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksuuuuuuuuuuuuuuuu pazar günü dönüş kaçta ankaraya 111111111111111... abantın neresine göçeceksiniz 222222222222222222 arabayla gelebilirmiyim 333333333333333 hadi geldim sizleri nerede bulacağım 44444444444444444
    Bak şimdi sen arabayla gelecen arkasına da römorku takacan, sonra römorkun üstüne de motoru atacan ve basacan otobandan gelecen, Abant sapağından otobandan çıkacan 20 km. sonra Abant gölü gişelerine varacan.

Oradaki orman memuruna kamp alanına geldim diyecen 7 YTL bayılacan ve içeri girer girmez solda gölü görecen ve hemen soldaki yola sola dönecen gölü sağına alacan ve 500 metre ileride hafif yüksek alanda kamp yerini görecen, zaten hava güneşli olursa beni de fark edersin parlar belki.

Sonra yanımıza gelecen s.a. diyecen bizde a.s. diyecez, nerde kaldın diye bizden de fırçayı yiyecen sonra da ne getirdiysen onu yiyecen. Pazar günü içinde öğleden sonra çıkarız yola, senin işin varsa istediğin zaman çıkarsın, burası askeriye değil komutan da yok sen de gari emeklisin istediğini yap, ye iç gez.

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi sen arabayla gelecen arkasına da römorku takacan, sonra römorkun üstüne de motoru atacan ve basacan otobandan gelecen, Abant sapağından otobandan çıkacan 20 km. sonra Abant gölü gişelerine varacan.

Oradaki orman memuruna kamp alanına geldim diyecen 7 YTL bayılacan ve içeri girer girmez solda gölü görecen ve hemen soldaki yola sola dönecen gölü sağına alacan ve 500 metre ileride hafif yüksek alanda kamp yerini görecen, zaten hava güneşli olursa beni de fark edersin parlar belki.

Sonra yanımıza gelecen s.a. diyecen bizde a.s. diyecez, nerde kaldın diye bizden de fırçayı yiyecen sonra da ne getirdiysen onu yiyecen. Pazar günü içinde öğleden sonra çıkarız yola, senin işin varsa istediğin zaman çıkarsın, burası askeriye değil komutan da yok sen de gari emeklisin istediğini yap, ye iç gez.
    emek verdiğiniz bu kadar detaylı bilgiye bizede teşekkür etmek düşer..
    bence anlaşılmayan bir yönü kalmamış:mrgreen: budur.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)