Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: ABANT A CUMARTESİ SABAH MI ÖĞLEDEN SONRA MI GİDİLSİN

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SABAH SAAT 08 DE HAREKET

43 89.58%
  • ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET

5 10.42%
Sayfa 29 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu
Toplam 519 adet sonuctan sayfa basi 281 ile 290 arasi kadar sonuc gösteriliyor

utku özdemir
    eczacı
     honda shadow
     ksk/burdur
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Afyon çevre yolunda seyrederken bir Honda Shadow yanımdan geçti. Artçılıydı. Ben de hızlandım ve İkbal tesislerinde mola için durdular, tanıştık. Yeni almışlar motoru Ankara'dan geliyorlarmış. Motorun sahibi Utku adında eczacı bir arkadaş.. Abant gezisinden haberi olduğunu ve gidebileceğini söyledi. Sitemizi de ziyaret edecektir. Bilgilerinize.

Not: Shadow'u kullandım.. Keşke hiç sürmeseydim.. Çok moralim bozuldu çookkk...
    arkadaşlar herkese selamlar,
    sevgili dostumuz burak kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum. kendisi sıcak dostluğunu ve nazik evsahipliğini bizden esirgemedi. raptor riders grubu ve forumunu da tavsiye ederek kaliteli ve dost canlısı motorcu arkadaşlar edinme fırsatını da sunmuş oldu. kendisinin arkadaşları benim de arkadaşımdır, her konuda elimden gelen yardımı yapacağımı söyleyebilirim.

konuyla pek alakası olmadığı için kusura bakmayınız. ama burak dostumuz teşekkürü fazlasıyla hak ediyor.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    dostum öncelikle senin için açılmış olan tanıtım kısmında kendini tanıtırsan çok seviniriz...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar,Mehmet abi,
    çok lazım olacakmı bilmem ama ticari araç kullanmada zorunlu hale getirilen SRC4 ve SRC2 psiko teknik kurslarım 03-04-10-11mayıs tarihlerinde gerçekleşeceği haberi henüz ulaştı.affiniza sıgınarak Abant a gelemeyeceğimi bildiririm :(
    Rızacığım canın sağolsun, biliyoruz sende çok istiyorsun gelmeyi ama iş daha önemli, karar senin.

31 Mayıs 01 Haziranda Sakarya Poyrazlar motosiklet şenliği var, orada görüşürüz inşallah. Geçen senede hava şartları müsait değildi Sakarya ya katılım az oldu bizden. Bu sene güzel olursa inşallah hep beraber olma fırsatımızda olacak.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağmur çamur dediniz bir iki hafta ertelenir diye ne heveslenmiştim(mazeretli gelemiyorum.gelirim diye heveslenmiştim.) ama sanırım bu tuzlu su motorcuları çok çetin.bunlara kötü havada işlemedi.:( her hava koşulunda gitmeye kararlılar :( :( :(
    Gencer sen ne diyorsun tam anlamadım.

Şimdi sen ve Alper arabayla gelmiyormusunuz 2,5 + 2,5 = 5 kişi. Mudurnu da yer ayırtmadınızmı, yoksa ben rüyamda gördüklerimi mi yazıyorum.

Admin Alper ve Gencer den açıklama bekleniyor.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aksuuuuuuuuuuuuuuuu pazar günü dönüş kaçta ankaraya 111111111111111... abantın neresine göçeceksiniz 222222222222222222 arabayla gelebilirmiyim 333333333333333 hadi geldim sizleri nerede bulacağım 44444444444444444
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar,Mehmet abi,
    çok lazım olacakmı bilmem ama ticari araç kullanmada zorunlu hale getirilen SRC4 ve SRC2 psiko teknik kurslarım 03-04-10-11mayıs tarihlerinde gerçekleşeceği haberi henüz ulaştı.affiniza sıgınarak Abant a gelemeyeceğimi bildiririm :(
    Nasıl yani otobüsçülüğemi yoksa kamyoculuğamı başlıyosun on parmagında on marifetmi oluyo yani almışken SRC 1 SRC 3 alsaydın
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gencer sen ne diyorsun tam anlamadım.

Şimdi sen ve Alper arabayla gelmiyormusunuz 2,5 + 2,5 = 5 kişi. Mudurnu da yer ayırtmadınızmı, yoksa ben rüyamda gördüklerimi mi yazıyorum.

Admin Alper ve Gencer den açıklama bekleniyor.
    bende o yüzden sorup duruyorum..
    istanbul tayfası ne durumda diye...müslüm babanın önderliğindeki kayış atma operasyonu ile fireler artacak.hehehe:dil::dil:

Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksuuuuuuuuuuuuuuuu pazar günü dönüş kaçta ankaraya 111111111111111... abantın neresine göçeceksiniz 222222222222222222 arabayla gelebilirmiyim 333333333333333 hadi geldim sizleri nerede bulacağım 44444444444444444
    hadi aksu buba cevap veriniz ..hehe
    Konu kaldera tarafından (30.April.2008 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi sen arabayla gelecen arkasına da römorku takacan, sonra römorkun üstüne de motoru atacan ve basacan otobandan gelecen, Abant sapağından otobandan çıkacan 20 km. sonra Abant gölü gişelerine varacan.

Oradaki orman memuruna kamp alanına geldim diyecen 7 YTL bayılacan ve içeri girer girmez solda gölü görecen ve hemen soldaki yola sola dönecen gölü sağına alacan ve 500 metre ileride hafif yüksek alanda kamp yerini görecen, zaten hava güneşli olursa beni de fark edersin parlar belki.

Sonra yanımıza gelecen s.a. diyecen bizde a.s. diyecez, nerde kaldın diye bizden de fırçayı yiyecen sonra da ne getirdiysen onu yiyecen. Pazar günü içinde öğleden sonra çıkarız yola, senin işin varsa istediğin zaman çıkarsın, burası askeriye değil komutan da yok sen de gari emeklisin istediğini yap, ye iç gez.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    İSTANBUL ÇIKIŞLI KATILIMCILAR:
    1- Aidikurt + 1
    2- Carvalho
    3- Yeniköylüua + 1
    4- Tayfun
    5- Müslüm Baba + 1()
    6- Bull
    7- Kaanka + 1
    8- Aslanburçlu + 1
    9- İnci
    10-Yeşilkapak
    11-Kaldera + 1
    12-Doğan
    13-Alex + 1
    14-Derkmen + 1
    15- Rızahoşgör + 1
    16- Gökhan + Rose
    17- Polo
    18- Gencer + 1

Kimler kıvırdı şimdi bu listeden
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi sen arabayla gelecen arkasına da römorku takacan, sonra römorkun üstüne de motoru atacan ve basacan otobandan gelecen, Abant sapağından otobandan çıkacan 20 km. sonra Abant gölü gişelerine varacan.

Oradaki orman memuruna kamp alanına geldim diyecen 7 YTL bayılacan ve içeri girer girmez solda gölü görecen ve hemen soldaki yola sola dönecen gölü sağına alacan ve 500 metre ileride hafif yüksek alanda kamp yerini görecen, zaten hava güneşli olursa beni de fark edersin parlar belki.

Sonra yanımıza gelecen s.a. diyecen bizde a.s. diyecez, nerde kaldın diye bizden de fırçayı yiyecen sonra da ne getirdiysen onu yiyecen. Pazar günü içinde öğleden sonra çıkarız yola, senin işin varsa istediğin zaman çıkarsın, burası askeriye değil komutan da yok sen de gari emeklisin istediğini yap, ye iç gez.
    emek verdiğiniz bu kadar detaylı bilgiye bizede teşekkür etmek düşer..
    bence anlaşılmayan bir yönü kalmamış:mrgreen: budur.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Sayfa 29 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)