Abicim geçmiş olsun..
Umarım sonuncu olur bu bende ıslak zemin gördümmü yusuf yusuf ediyorum benimde daha ikinci gün eşşek kadar scooter ıslak zeminde 180 derece olduğu yerde kaydı allahtan tutabildikte yatırmadık....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Abicim geçmiş olsun..
Umarım sonuncu olur bu bende ıslak zemin gördümmü yusuf yusuf ediyorum benimde daha ikinci gün eşşek kadar scooter ıslak zeminde 180 derece olduğu yerde kaydı allahtan tutabildikte yatırmadık....
Abicim dikkat et yahu!Dakika bir gol bir.Geçmiş olsun.
caponord
Samsun
B Rh (+)geçmiş olsun bilgihan ....bu işin ustalıkla veya acemiliklşe ilgisi yok.... herkes düşebilir... be hala düşüyorum mesela...ama benim düşmelerim 2. kattan oluyo o biraz kötü...bi de şartları zorluyoruz galiba...
daha dikkatli ve teorik kulanmanız lazım...tekrar geçmiş olsun...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)geçmiş olsun...
Allah beterinden saklasın...
ne oluyo bugunlerde ya millet kaza yapıyo...
HAYIRLISI İNŞALLAH...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
aman dikkat abi benim bugün trafikde atlattıklarımdan sonra daha fazla dikkat etmek gerekiyor
kazasız belasız kilometreler dilerim
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)çok geçmiş olsun.
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Şansa bak ya, işte en büyük kaybın olmayan koruma demirin oldu, çelik boruyu yapıp kaza sonra yapsaydın hiçbirşey olmayacaktı motora ve belkide sana... çok büyük geçmiş olsun...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)cok geçmiş olsun....
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)gecmis olsun
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)çok geçmiş olsun bende bugün..moto junior mehmetin ordan dönerken(sefaköy -kartal) hayvanın biri aniden sol şeritten en sağa geçip önüme daldı.. ve fren yaptı.. scooter kullanırken çalışmaya başlamıştım sanal olarak sağ ayağıma ağırlık veriyordum fren var gibi...veeee bugün işe yaradı ..verilmiş sadakam varmış.. motor altımda bir bağırdı 1-2 metre kaydım ama çarpmadan kurtardım.. senin benzerin bir hadiseydi... tekrar geçmiş olsun..bu arada arkadaşlar formda hergün bir kaza var ne olur daha dikkatli olalım(gerçi çok ayı var ama)..
Allah yolunuzu açık etsin....iyi sürüşler..
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)