Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Bir dahaki hafta olması şart mı? Mesela bir daha ki ay düzenlesek acele bir plan da olmamış olsa daha kapsamlı planlayarak hareket etsek hatta gitmeden önce Sarıkayalar'la "bakın ilgilenmediğiniz için protesto edileceksiniz" filan da desek, basına da haber verilse filan.. hem ehliyet almamış arkadaşlar o tarihte ehliyetlerini de almış olsalar dolayısıyla katılım daha da fazlalaşsa.. Ne dersiniz?
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)
müslüm baba ...birlik olmak çokgüzel ama adamlar denizlinin en büyük sanayicisi durumunda ..ve bence umurlarında bile değil bizim yapmak istediklerimiz..
sarıkayaların sitesine girdinizmi hiç regal raptor diye birşeyin nesamesi yok... 2008 uygunluk belgesini bile alamamışlar.. o yüzden fuardan alanlar(ben dahil) hep 2006 çıkışlı 2007 model...
yellow rock diye bişi var fakat bizimkinin adı sanı yok...
bugün 500 bakımına gittim hem piyasa hemde sarıkayalardan dolayı parça olayı çok berbat bir durumda görünüyor... bizim siteye bakınca herkeste veryansın... nasıl olacak ..sanırım kimse evinin önünde bakmak için almadı motorunu.. bu konuda kimse kızmasın ama fuardada buluruz yaparız ederiz vardı satanlarda..ama ... parçaya ihtiyaç göstermesin Allah sanırım yandık... üzülmemek elde değil..
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Yaw arkadaşlar bugün Müslüm babayla da görüştük bu konuyu, tamam gidelim hakkımızı arıyalım ama neden bu kadar kasıyoruz ki? Nasıl olsa bu Çinlilerin hepsinin yedek parça ve aksesuarı birbirine uyuyor. Dadyw getirmezse Jinlun getirir, o o lmazsa Mondial olur, vs...
caponord
Samsun
B Rh (+)şahsi dava açın ...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Walla aslında zaten yol yapalım diye kaşınıyordu elim. Gitsek Hiç fena olmaz. Ben 24-25 i de izin alıcam. 23. de çıkarım yola eh artık ancak giderim. Aksu abi de burada olsaydı o haftasonu iyi organize ederdi bizi. Yaz bakalım Muslim abi beni de yaz. Arka koruma demiri lazımdı bana belki iyi fiyat verirler topuklarına sıkınca hehe.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Regalini satan başkan olamaz. .......
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)