| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Onların yaptığının aynısını bizde yapalım, bizdeki ayaklar ayak değilmi?
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Olmaz Tayfun biz Atatürk çocuklarıyız onlar o..... çocukları.
Bayrak bir ülkenin gururudur namusudur. Atatürk bile çiğnetmedi düşman bayrağını, bize de onu uygulamak düşer.
Vereceğimiz tek cevap, ulusal bütünlüğümüzü bozmamaktır, Atatürk ilkelerinden sapmamak ve devrimlerine sahip çıkarak ileriye götürmektir.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)iyide aksu baba bu insanlar güzellikten anlamayacak insanlar, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir derler, bunlar köteği hakedeli uzun yıllar olmadımı daha ?
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)aksu abinin soyledigi gibi Bayrak bir ülkenin gururudur namusudur. onlar bizim namusumuzu gururumuzu ayaklar altinami aldi hayirrr o serefsizlerin yaptigi sey aciz insanlarin aciz memleketlerin yapacagi sey.. bunlar Allahsiz abicim o bayragin ustundeki kirmizinin anlamini herkez bilir sehit kanidir o kirmizi atalarimizin kardeslerimizin abilerimizin kanidir bu memleket insanlari oyle insanlarki bizde bu vatan sevgisi bu gurur varken evelAllah en fazla bayramizi kendi memleketlerinde cignerler oda ancak onlarin cagresizligini gostergesidir. SEREFSIZ P... LER![]()
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)İnsan n yaparsa kendi kendine yapar. Bir haftadır Çanakkaledeyim 2200 tane izci, izci gönüllüsü ve lider izci tam 16 km yolyürüdük dedelerimizi anmak için sırtımızda dedeciğim ben geldim, ellerimzde bayraklarla ama kime ne şekilde hizmet ettiği belli olmayan basın bizimleilgili tek bir haber yayımlamadı ama anzaclarla ilgili bir sürü haberi eminim hepiniz okumuşsunuzdur.
![]()
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
yok
İstanbul
B Rh (+)ÇOK duygulandım.bir daha fazlası ile GURURLANDIM.
Gönlünüze sağlık HOCAM VE 2200 İZCİ KARDEŞLERİM.
Zaferler Birlik İle Kazanılır
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Zaten Ermeni halkının böyle bir derdi yok onlar sadece karınlarını doyurmaya çalışıyorlar,hayatlarında Ermenistanı görmemiş ermenilerin yarattığı suni bir olay bu,buna Ermenistandaki yönetimde siyasi rant amacıyla ortak oluyor, ama kesinlikle Türkiye devleti düzeyinde protesto hatta nota verilmeli,askerimizi de o bölgeye kaydırıp sınıra yakın bölgede tatbikatlar yapmalı.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Arkadaşlar tüm hissiyatlarınıza en içten dileklerimle katılıyorum.Şerefsizlerin yaptığı hareketi görmeyen devletimiz inşallah bunları görür ve sesini çıkarır.
Sağlıcakla kalın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)