TÜRK BAYRAĞINI AYAKLARININ ALTINDA ÇİĞNEDİLER
Arkadaşlar kaç gündür bekliyorum biriniz bu konuyla ilgili birşey yazmadı, ben yazarsam biraz ağır oluyor diye bekledim ama kimse bu duyarlılığı göstermedi.
Bizler herkesin yapması gerektiği gibi site olarak bu konuda tepkimizi ortaya koymalıyız, elimizde tek değer olarak kalan Türk bayrağımıza sahip çıkalım, her yerde, her yere gereken mesajları verelim.
Yazıklar olsun ki bir tek hükümet yetkilisi çıkıp bu olayı protesto etmedi, Erivanda yapılan bu sözde soykırım anma gününa devlet başkanlarıda katıldı,bizde böyle bir şey olsaydı devlet büyüklerimiz gider o ermeni bayrağını yerden kaldırırdı,ama bu şerefsizler bunu yapmadılar.
Geçmişte olan Asala olaylarını bir çoğunuz hatırlamaz bile, konsoloslarımızı tek tek katleden Asala terör örgütüne tüm dünya yardım etmişti,hatta Suriye bile,ama bir günde kökünü kazıdık,şimdide buna benzer eylemler yapılmakta ve başta Amerika olmak üzere birçok ülke bunları desteklemektedir.
Arkadaşlar Türkiye hiç olmadığı kadar dış tehdit altındadır, çevremizdeki ülkelerin içinde hiç bir dostumuz bulunmamaktadır,Azerbaycanıda biz küstürdük, Ermenilerin Karabağı işgaline sesimizi çıkarmadık.
Ayrıca aramızdaki Ermeni vatandaşlardanda bu hareketi protesto etmelerini istiyorum.
HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE SOKAKLARA DÖKÜLENLER NERDESİNİZ.
ÜLKEMİZİ SEVELİM BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM,HÜKÜMETİ UYARALIM,AMERİKAYI PROTESTO EDELİM, SİTE OLARAK BU KONULARA LÜTFEN SAHİP ÇIKALIM.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)