| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)walla herşey vardı havada
yağmur, dolu, güneş, sıcak
bizim için potbori yaptı yaradanama hiç bozmadı neşemizi
herşeyden önce Angara grubu çok güzeldi, hastasıyım bu adamların walla
(eksikleride aradık amaa Kostak yeri yeeriii :mrgreen: )
Kaynarca kardeşimizide gördük, pek kaynaşamadık ama
olsun daha çok fırsatımız olacak inşallah![]()
Konu BULL tarafından (08.June.2008 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
haydi çocuklar motora
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Bizde yağmurla doluyla döndük ama bizim dolu daneleri ufakdı, sizinkiler gibi ceviz kadar değildi.
Angara grubu inşallah en az 20 kişi geliriz Dikili ye, o zaman bize daha çok hasta olanları transfer ederiz, açılışı Yaşar dan yaptık ama ayak uyduramadı daha şimdilerde kayıp, Dikiliye getiririm Angara dan.
caponord
Samsun
B Rh (+)ne diim ben şimdi...:(:(:(
kafam iii alttan alın...[smilie=greencolorz:![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)bu kadar uzak olmasam hepsne katılırım ama ahhh ahhh. neyse ayvalıkda görüşmek üzere. tekerinize sağlık çok güzel olmuş.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)arkadaşlar güzel bir gezi olmuş walla yanınızda olmak için çok uğraştım ama yolda plakamın uçması dolayısıyla köprü çıkışında polisçe durduruldum :evil: motor bağlandıve tüm cumartesi günüm motorun gerçekten benim olduğunu kanıtlamaya çalışmakla geçti maalesef ruhsat olmasına rağmen bayabi uğraşmak zorunda kaldım bugün yeni plakayı taktırıp motoru alabileceğim bakalım ne kadar park parası geçircekler
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Geçmiş olsun Zafer umarım fazla çızıktırmazlar valla yakaladılarmıydı affetmiyorlar....
Evet süper bir gezi oldu katılan herkezin yüregine sağlık inşallah Dikili daha kalabalık olacak ve eğlenceye kaldığımız yerden devam edicez......
BİRİLERİ BİZİ DURDURSUN YADA EN AZINDAN DURDURMAYA CALIŞSIN YAWWWWW
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)