Cumartesi biraz geç çıktık, hani yağmur var ya hesapta, daha az ıslanalım dedik ama dağda bırak yağmuru gece boyu yıldızları seyrettik.
Mükemmel zevkli bir sürüş oldu Tayfunumla birlikte. Yağmurun yağdığı yerde yağmurlukları çektik, dindi çıkardık. Hatta bi ara yağmur şaldır şaldır sağanak şeklinde yağmaya başladı, biz ikimiz de iki elleri yumruk yapıp gol atmış gibi havaya kaldırdık, farkında olmadan beraber, yandaki arabadan tuhaf tuhaf biraz da gülerek bize baktı millet J
Bolu muhteşem bir yer. Kartalkaya'ya çıkarken kekik kokularıyla çıktık tepeye... Tabiat çok cömertti buralarda. Ülkemin her yöresi bir cennet...
Organizasyon çok iyi değildi, geçen seneden daha zayıftı, sanırım kamp alanı, organizasyon alanı biraz dağınık olması, yeme içme olayının biraz maliyetli olması sıkıntılıydı ama kimin umurunda, raptorriders bir araya gelmiş, gerisi hikaye…Biraz de maç seyrettik, biraz konseri dinledik, ateş başında sabah 3’e kadar sohbet ettik. 3 gibi çadırlara, sabah 9’a kadar mis gibi dağ havasında uyku. Valla bunun için bile yol yapmaya değer.
Dönüşte Hendek taraflarına kadar tayfunumla beraber geldim ama zabitim tayfunum gidiş yolunda 290 km’de biten deponun intikamını almak için 80-90 gidince yolda kradeşimle vedalaşıp bastım ben.
Sapanca dolaylarında gökyüzü gündüz vakti birden griye döndü, o sırada bacağıma bir taş geldi, oyyy derken boynumdan isabet aldım, anammm demeye kalmadan koluma, gövdeme sanki biri makineli tüfekle beni kurşunluyor. Kaska da taktak vurunca iş anlaşıldı, neredeyse ceviz büyüklüğünde dolu yağmaya başladı. Şerefsiz dolular (töbe nimete de şerefsiz dedik, nimet nimet) kamçı gibi acıttı valla canımı. Bi üst geçit bulup altına sığındım, kamyonu, minibüsü arabası afedersiniz kıç kadar boşluğa sıkıştık J Dolu yağmura dönünce ben tor tor devam…
İki senedir motor kullanıyorum bir yol bana hiç bu kadar keyif vermemişti. Gerçi farkındayım her geziden sonra bunu söylüyorum ama bu da nefisti işte… Bülonun dediği gibi yüce MEvlam bize ortaya karışık bir hava durumu hazırlamış, bize de bunun keyfini çıkarmak düştü…
Resimler evde, akşam fırsat bulduğumda atacağım…

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)

tabi bu sefer 10 km sonra tekrar yağmur yağar diye devam ettik ama hava gene güneşliydi, sonra kenara çektik ve çıkardık yağmurlukları gene