Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 11 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu
Toplam 169 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 110 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    bozkurt abicim sağolun çok teşekkür ederim ilginize
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar, tüm ekip elimizden gelenleri yapmaya çalıştık. ben elimdeki fotoları ekledim, seçilen kamp alanına ait fotolar Selçuk'ta. eminim en kısa zamanda ekleyecektir.
    dün gece 22:00~22:30 ciyarında Selçuk'tan kaza haberini alınca çok üzüldüm. arkadaşları aradım, ulaşamayınca deliye döndüm. neyseki 23:30 civarı Ali Abi ile görüşebildim. allaha şükür ki büyük bir kaza ufak tefek sıyrıklarla atlatılmış olduğunu öğrendim.

hepimize geçmiş olsun.
    hakkı
    DL1000

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun arkadaşlar... Tam sevindik derken üzdünüz bizi ama Allah'tan kolay atlatmışsınız... Alllah cümlemizi daha beterinden saklasın...

İsmail Alper BAYAT
    Komiser
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     Nevşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize geçmiş olsun. Lütfen kendinize çok dikkat edin. İki gündür aranızdayım ama Mehmet Abi'nin benim için yaptıklarıyla birbirinize ne kadar bağlı olduğunuzu çok iyi anladım. Ben de çok ısındım ve çok bağlandım sizlere. Hepiniz kendinize ve özellikle trafik canavarlarına çok dikkat edin LÜTFEN.
    50 DH 038 REGAL RAPTOR
    50 A 4816 HONDA VARADERO

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar Geçmiş olsun. Haberi İlk duyunca bayağı telaşlandım ama yazılanlara bakılırsa herkes iyi. Allah beterinden saklasın.
    foam party :mrgreen:

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar geçmiş olsun yaavv.. valla içim bi tuhaf oldu kaza haberini duyunca....önemli bi şey yok anladığım kadarıyla .. aman dikkat en çok kazalar yaz aylarında oluyor..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar geçmiş olsun. Çok şükür ki fazla bişey olmamış. Allah beterinden saklasın.

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    hoş geldiniz arkadaşlar, ayrıca çok geçmişolsun....

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Evet arkadaşlar raptorriders gerçekten heryerde.

Ayvalıkta, balıkesirde, bursada, mudanyada, asfaltta, mazotun içinde, otların arasında kısacası heryerde

Öyle bir kaza yaptıkki yaşamamız gerçekten mucize ama üzülmekten çok güldük ve hala gülüyoruz biz. Olayın gelişimini anlatıyım hemen

Önde süper mod selçukum süper motoruyla bir gazladı pir gazladı ve arayı açtı, peşinden bülent ve ali abi 2 motor olarak gidiyordu, bizde onların gerisinde zaferle beraber takip ediyorduk, kamyon traktör her ne haltsa artık azraille beraber ortak çalışma yaparak yola yağ dökmüşler ve yaymışlar güzelce tam bir virajın dönüşüne, yağa ilk bülent girmiş ve pat yere düşmüş motor karşı şeridin yanına tırmanmış resmen, ali abi kendini kenara atıp kurtarmış hemen, tabi bu hengamede bir kaç araba durmuş çeşme yakınındaki köylüler falan gelmiş toplam 30 kişi civarı, öyle bir dizilmişlerki sanki tribunden maç izliyolar, tabi bu arada sıra bize geliyor ve virajı ilk zafer dönüyor peşinden ben, ali abinin yavaşlayın diye el işaretini görünce önümden zafer yok oldu birden, bende noluyoooooo uleyn demeye kalmadan pat diye bende sol tarafa düştüm, düşer düşmez geriye döndüm bi baktım 10 metre arkamda kırmızı bir peugeot 307 bana doğru geliyo, adamla gözgöze geldik ve hemen sola attı kendini tabi o arada bende cüneyt arkın modeli bir dönüşle kendimi yol kenarına attım, ben ayağa kalkınca yanıma 3 kişi geldi ve abi iyimisin diye sordular, bende motor nerde diye sordum , bi baktım benim motor bitane toyotanın altında duruyo tabi bizim düşüşlere seyirciler hemen puanlama yaptılar, serbest ve senkronize düşüşte puan tablolarını kaldırdılar en düşük ülke puanı olarak 9 aldık sonra yolun kenarına aldık motorları ve başladık makaraya, sanki kaza yapmadık düşmedik takla atmadık oramız buramız çizilmedi, canlı şahit ali abidir anlatsın size, zaten resimlerde var anlayacaksınız herşeyi bi güzel. Bizim regaller gerçekten canavar bir motor, başka motor olsa olsa dağılır giderdi, birkaç marştan sonra gürül gürül çalışmaya başladılar ve biz demir atlarımıza atlayıp bursaya kadar 4 saat falan motor kullandık. Sıra geldi bursa macerasına, bilenler bilir motorcu vedarı iftarımız melek insan sedamız bursada yaşıyor, bursaya varmadan sedayı aradık durumu anlattık hemen, bursaya vardığımızda verdiği noktada buluştuk ve çalıştığı hastaneye gittik hemen, maksadımız 1-2 günlük rapor alıp pansuman yaptırmaktı, fakat yurdumun nalet bir doktoru, bizim kazayı adli kaza olarak değerlendirip başımızı belaya sokmaya çalıştı resmen, acılarımız yetmediği gibi önce hastane polisine sonrada savcılığa ifade verip uzun bir süre bursaya gidip gelmemiz gerekecekti bu iş için, neyseki polis memuru insan oğlu insan çıkıp rapor almadan gidin ben işinizi halledicem diyip bizi gönderdi ve hastaneden çıktık, hüçük bir otel bularak oraya gecelik yerleştik ve sedayı evine gönderdik, sedaya borcumuz çok büyük bizim için başımızın üzerinde yeri vardır herzaman. Ertesi gün feribotla dönmeye karar verip mudanyaya geçtik ve tüm gün yaptığımız makarayla ve resim çalışmalarıyla feribota binip istanbula geldik. İşte bizim maceramız arkadaşlar, kazasıda dahil olmak üzere herşeyiyle süperdi bence.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Tayfun kardeşim anlattığına göre baya büyük bir kaza atlatmışsınız. Tekrar çok geçmişolsun Allah korumuş sizleri...

Sayfa 11 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)