b9 model eğer T gidon olan ise o modellerin sorunlu olduğunu iddia ederek ithalatını yapmadıklarını söylüyorlar. bende çok araştırma durumum yoktu açıkçası , evime çok yakın olduğu için emre ltd. nin m.köy şubesinden aldım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)b9 model eğer T gidon olan ise o modellerin sorunlu olduğunu iddia ederek ithalatını yapmadıklarını söylüyorlar. bende çok araştırma durumum yoktu açıkçası , evime çok yakın olduğu için emre ltd. nin m.köy şubesinden aldım.
foam party
:mrgreen:
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ne sorunu varmış resmen yalan söylüyorlar ayıp ayıp kardeşim ya
bütün regallerin sorunu ortak sebebmi çin işi olması ama çinin şu andaki en iyisi
yalan kardeşim ya yalan
hatta bu emre tic.yan çantaları bile vermiyormuş
sen inanma ya bak niyetin varsa asıl class modeline duruşu yeter aseletinede hiç bi diyecek yok
bak şu motorun asaletine ya (((( heh heh heeeeee tabi benimde )
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Bence artık RR lar çin li olmasına rağmen kalitesini ispatladı. Memnuniyet oranı bence %95 gibi. memnun olmayanlarında genelde kullanım hatası ve tecrübesizlik olduğunu düşünüyorum. Bu arada sen ve RR ın asaletine diyecek yok. En sağlam modifiyeyi de siz yapmışsınız gördüğüm kadarıyla![]()
foam party
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Ben ithal eden vatandaşla görüştüm motoru teslim alırken.Sarıkayaların ortağıymış(Çetincan)bana ucu kesik egzozun yeni model olduğunu o söyledi.Eskiden ses almak için egzoza tadilat yaptırıyorlarmış.Kesik egzoza kelebek koymuşlar alttada civası var kelebeğin.doğan Nickli Üyeden Alıntı
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)güle güle kullan dostum. ben motorumu çok seviyorum ve çok memnunum. Eminim sende öylesindir.
foam party
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İthalatçılar neden kafasına göre dövelim mi bunları ya ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)