bence dd250 al.keewayıda kullandım.ama benim motor daha güzel geliyo bana.gidonu ve arka tarafı hiç hoşuma gitmiyo keewayın.arkadaşımda var keeway hiç sorun yaşamadı ama bende hiç sorun yaşamadım dd250 ile.bence regal raptor son karar
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)bence dd250 al.keewayıda kullandım.ama benim motor daha güzel geliyo bana.gidonu ve arka tarafı hiç hoşuma gitmiyo keewayın.arkadaşımda var keeway hiç sorun yaşamadı ama bende hiç sorun yaşamadım dd250 ile.bence regal raptor son karar
YOK
Ankara
0 Rh (+)Fikirleriniz ve bilgileriniz için cidden çok teşekkürler. Nihai kararımı verdim sayenizde. Şimdi iş paraya kaldı :D
keeway sl 150
1
A Rh (+)agırlık baslangıcta sadece ınıp bınerken sıkıntı cıkartır alısana kadar. ama yolda ısler degısır agır motor daha dengelı olur.ben 150 lik keeway superlıght kullanıyorum 140 kg. baslarda park alanlarında ıtelerken bıraz sıkıntı yasadım ama bır ayda en gec alısılıyor agırlıgı hıssetmezsın bıle ondan sonra. regalller guzel motorlar ve keeway supershadowdan daha dengelı onu soyleyım. durdugun zaman yere daha saglam bastıgını hıssedebılırsın keeway bu hıssı tam veremıyor. ama bu motorların hepsı sorunsuzdur yanı yarı yolda bırakmazlar tercıh senın.
uzun yol ıcın de kendıne bırazcık guvenmen lazım ılk seferden sonra aslında o kadar da zor olmadıgını anlayacaksın
ama hafıf motor almanı tavsıye etmem. ben ybr 125 kullandıgımda bır defa dururken ne oldugunu anlamadan devrılmıstım hala nedenı neydı dıye dusunuyorum
Konu leventse tarafından (05.June.2008 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
YOK
Ankara
0 Rh (+)Şehir içi trafik lambaları dur-kalklarında ve hakimiyet ile denge bakımından ağır motorun daha avantajlı olduğunu bilmiyordum ben, tam aksini düşünüyordum, teşekkürler![]()
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Meriç hocam öncelikle hoşgeldiniz... Rica etsem bu iş için ayırdığınız bütçeden bahsedermisiniz... Malum bu motorlar model ve aksesuarına göre çok büyük fiyat farklılıkları gösterebiliyor. Mesela bende satmayı düşünüyorum fakat 2007 ve full aksesuarlı...
YOK
Ankara
0 Rh (+)Merhabalar Aytaç Bey, hoşbuldum, teşekkür ederim.
Şu an için bu işe ayırdığım bütçe 3500 ytl civarında. Geri kalanı için bankadan kredi çekeceğim. Totalde elime geçecek parayı ehliyet, motor ve hayati ekipman için kullanacağım, aksesuar işine ancak biraz belimi doğrulttuktan sonra girebilirim :(
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Fikrim geldi :mrgreen: Özelden mesaj atıyorum... Ama nolur bey deme. Abi de, kardeş de, hoca de ama bey deme nolursun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)