Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    merics - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Meric Sidali
    Mütercim
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

YARDIM ve TAVSİYE

Herkese selamlar,
    Siteye bugün üye oldum, oldukça fazla sayıda kompetan var burada, sizlerden yardım isteyebileceğimi düşündüm. Bu konuda daha önce forum başlığı açılmıştır belki fakat ben bulamadım. Motor almak istiyorum, bu benim ilk motorum ve ilk deneyimim olacak. 31 mayıs'ta başlayan yeni ehliyet kursu dönemine yazılamadım işim yüzünden, temmuz sonundaki sınavlara giremeyeceğim ama yaz sonuna kadar bu işi halletmiş olacağım. Araştırmak için çok sürem var. Fazlasıyla acemiyim bu konuda, internetten baktıklarım kadarıyla fikir sahibiyim. Cruiser istiyorum, regal raptor 250 cc ve keeway supershadow arasında kaldım. keeway'i olan bir arkadaşımın motorunu baya bir kurcalama şansım oldu, kendisi de şikayetçi değil, sorun çıkarmıyormuş. Ama sana ağır gelebilir (140kg) dedi, sizce de sorun olur mu? Tüm yorum, yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Başka markalar da olur ama fiyat da önemli.

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    aramıza hos geldınız...
    http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=3365
    oncelıkle kendınızı bu baslıkta tanıtırsanız arkadaslarımızda sorularınıza cevap vermeye calısacaklardır...

bu arada R&R daha agır...
    sanırım 160 kg kusur...
    140 kg lık bı makına sızın ıcın agır gelıyorsa R&R ın 125 cc veya 100 cc lıgını deneyebılırsınız...
    Konu foreman tarafından (05.June.2008 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam hosgeldiniz. 140-160 kg cok fazla bisey degil. kullanirken cok fazla zorlanacaginizi sanmiyorum. hem daha hafif motorlardan beklediginizi alamazsiniz. iki gun sonra degistirmek isteyeceksinizdir. o zaman da bi ton ugrasmaniz lazim gelecek.

sonucta sirtiniza yuklenip gitmiceksiniz motoru :D hic bi problem olmaz merak etmeyin.

bu arada ben regali tavsiye ederim size. supershadowdan daha kasli duran bir makine. oturakli ve guzel. tabi bunlar benim dusuncelerim.

İsmail Alper BAYAT
    Komiser
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     Nevşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle sana şunu söyleyeyim. Çıtanı yüksek tut sonra değiştirmek zorunda kalmazsın. Bak ben hem varadero (270 kg) hem de rr (160 kg) kullanıcısıyım. Arada 110 kg fark var. Elbette ki tek fark bu da değil. Ama senin kafana takılan kısmı kg olduğu için bunu yazıyorum. Sen sağlamlığına, yedek parçalarına, fiyatına, görüntüsüne... bak. Kg o kadar da önemli değil. Sen motosikleti değil motosiklet seni taşıyacak. Zaten aralarında 20 kg gibi küçük bir fark var. Onu taşıyan onu da taşır. Bence RR 250...
    50 DH 038 REGAL RAPTOR
    50 A 4816 HONDA VARADERO

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Eğer cruiser'a karar vermişsen regal raptor'u gözüm kapalı tavsiye ederim ama 250 cc olanını.

Motorun ağırlığını asla dert etme, ağır motor dengeli olur, seni üzmez.

Al sen regali al
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    sevgili meriç kardeşim ankara ekibinin bir buluşmasına katılırsan hem makineleri yakından görmüş olursun hemde yüzyüze tanışma fırsatın olmuş olur.Ve emin ol o akşam kafanda hiç soru işareti kalmadn ne lacagına karar verirsin en iyi yol bu.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Meric Sidali
    Mütercim
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben de Keeway'e an Regal'i ağırlıklı olarak düşünüyorum, mekanik anlamda çok ekstrem kullanmayacağım için uçmuş, aşmış özellikler aramıyorum, temel olarak herhangi bir arıza durumunda kolay ve cep yakmayacak şekilde işin içinden çıkabilmem önemli.
    Kilo konusunda tatmin olmuş durumdayım
    Motoru ben genelde şehir içinde kullanacağım, işe gelip giderken bile değil çünkü görev yerim Başbakanlık, buraya motor üstünde gelemem, kıyafet de uygun değil vs vs maniler var. Şehirlerarası seyahatte de cesaret edemem, en azından şimdilik. Durum bu iken dd 125e ya da dd 125e-8 için ne dersiniz?

Meric Sidali
    Mütercim
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alper Bey,
    Mesajınızı sonradan gördüm, Ankara ekibinin bir buluşmasına katılmayı çok isterim. Takipte olacağım.

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bencede korkma motosikletin ağırlığından alırsan RR 250 cc lerini tavsiye ederim.125 cc girme bence belli bi süre sonra pisiklet oluyor..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı merics Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Keeway'e an Regal'i ağırlıklı olarak düşünüyorum, mekanik anlamda çok ekstrem kullanmayacağım için uçmuş, aşmış özellikler aramıyorum, temel olarak herhangi bir arıza durumunda kolay ve cep yakmayacak şekilde işin içinden çıkabilmem önemli.
    Kilo konusunda tatmin olmuş durumdayım
    Motoru ben genelde şehir içinde kullanacağım, işe gelip giderken bile değil çünkü görev yerim Başbakanlık, buraya motor üstünde gelemem, kıyafet de uygun değil vs vs maniler var. Şehirlerarası seyahatte de cesaret edemem, en azından şimdilik. Durum bu iken dd 125e ya da dd 125e-8 için ne dersiniz?
    hocam daha once dedigim gibi iki gun sonra yavas gelmeye baslayacaktir 125lik. bakin bi de sehir icinde kullanacakmissiniz. bazen oyle durumlar denk geliyorki, aniden hizlanmak lazim oluyor vs. 125lik motorda bunlari bulamazsiniz. iyice dusunun, ya da bence dusunmeyin. 250likte karar kilin.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)