Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Euro 2008

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    KIRMIZI..BEYAZ..EN BÜYÜK TÜRKİYE..
    ya ne güzel son dakikaydı o öle.ben golü yiyince kızdım balkono çıktım bide baktım gol.hemen üstümü değiştirdim penaltılara geçmeden.eve 2.5 da girdim.hayatımda bi maça bu kadar sevinmemiştim.herkez korksun bizden.

rakursi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    maçın her dakikasını kalbim ağzımda seyrettim.
    o golü yediğimizde yok ya olamaz, bu kadar bekledik , gerisi gelmeli demiştim.
    sonrası tam bir ŞOK ve dalga dalga gelen sevinç.

penaltılarda zaten emindim ,o maç bizimdi

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    ŞU ÇILGIN TÜRKLER PART 2 :mrgreen:

Bizimkiler bunu adet etti bence, maçın sonuna kadar ellemeyip gol yiyolar rakp sevinip ikarus sendromuna yakalanınca çatır çatır takıyorlar golleri, eee demekki bizimkilerde böyle fantazi yapıyolar kendilerine göre :mrgreen: 119 uncu dakikada yenilen golle hırvat hocanın 2 eli açık sevinç deparından 40-50 saniye sonra yediği golle limon yalamışa dönmüş suratına bakmak benim için dünyadaki en büyük keyif oldu valla. Biz aynı bu şekilde devam edersek herkeşleri yeneriz kardeşimmmm

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Avrupa'nın, kağıt üzerindeki en büyük 4 takımından ikisi belli oldu.
    A ve B gurubu liderleri evlerine dönerken bu grupların ikincileri kozlarını yarı finalde paylaşmak üzere hazırlıklara başladı. Bizim millilerde sakat olmayan oyuncuların yarısı cezalı. Turnuva boyunca gördüğümüz 15 kartın kaçı yerinde kartlardı acaba?

Herneyse...
    Bakın Alman Bild gazetesi dünkü maçın haberi web sitelerinden hangi başlıkla duyurmuş; "Bu türkler, bizi de paketler".

Ve BBC... özetle şuna benzer bir haber yapmış;
    "Evet, Türklerin bir-kaç çok önemli adamı Almanlara karşı oynayamayacak. Peki 'maçı Almanlar kazanacak' diyebilir miyiz? Tabii ki hayır. Türkler B Filmi canavarları gibi. Siz ne kadar öldürürseniz öldürün, yine üzerinize geliyorlar".
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa'nın, kağıt üzerindeki en büyük 4 takımından ikisi belli oldu.
    A ve B gurubu liderleri evlerine dönerken bu grupların ikincileri kozlarını yarı finalde paylaşmak üzere hazırlıklara başladı. Bizim millilerde sakat olmayan oyuncuların yarısı cezalı. Turnuva boyunca gördüğümüz 15 kartın kaçı yerinde kartlardı acaba?

Herneyse...
    Bakın Alman Bild gazetesi dünkü maçın haberi web sitelerinden hangi başlıkla duyurmuş; "Bu türkler, bizi de paketler".

Ve BBC... özetle şuna benzer bir haber yapmış;
    "Evet, Türklerin bir-kaç çok önemli adamı Almanlara karşı oynayamayacak. Peki 'maçı Almanlar kazanacak' diyebilir miyiz? Tabii ki hayır. Türkler B Filmi canavarları gibi. Siz ne kadar öldürürseniz öldürün, yine üzerinize geliyorlar".

İşte budur abi ya, savaştada maçtada korkulan bir milletiz daha napalım biz. Hani bir söz vardır "FUTBOL 11 E 11 OYNANAN VE ALMANLARIN KAZANDIĞI BİR OYUNDUR" diye, bakalım biz bu tezi yıkabilecekmiyiz...

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginç bir turnuva. Koşan, belli bir kurgusu olan, sürekli gol atmak isteyen, futbolu gerçekten oynayan bir turnuva izliyoruz. 2000'li yıllarda iyice sanayileşen Avrupa Futbolu'nun, Güney Amerikalıların bile salya akıtarak izleyeceği güzellikte top oynaması, tüm skorlardan öte bir haz veriyor insana. Önce, sıradan bir gerçek futbol romantiği olarak müthiş keyif aldım turnuvadan, sonra da bir Türk olarak gurur duydum akıllara zarar yarı final maceramızdan.

Öyle işte...

Bir futbol turnuvasında, 90 dakikanın tamamında güzel oynadığın tek maçı kaybetmek de varmış. Mevkisinde dünyanın en iyilerinden sayılan bir adamın çocukça bir hatası yüzünden oturduğun koltuğa dibine kadar gömülmek de. 4 maçtır süren sindirme operasyonuna yarı finaldeyken, hem de tüm dünyanın gözü bu maçın üzerindeyken bile devam edilebiliyormuş eli düdüklü düdüklerce. 25 kişilik kadrodan 15'i ayağına krampon giyebiliyor, ve sen hala bu iflah olmaz gururunu siper edip gidebiliyormuşsun rakibin üstüne. Ama olmuyor bazen.

Öyle işte..

Son şampiyon Yunanistan evine puansız dönerken, Dünya Kupası finalistleri özür dileyecek bile yüzü olmaksızın bavullarını toplarken, yıllardır izleyemediğimiz güzellikte bir oynayan ölüm grubunun seri katili Hollanda bile çeyrek finalde havlu atarken turnuvayı sadece televizyondan izleyebilen İngilizler hep bizi konuştu.

Öyle işte..

Turnuvaya katılma başarısını göstererek bize bir takımı can-ı gönülden destekleme şansını veren tüm oyunculara teşekkür etmekten başka ne yapabiliriz ki. Belki ileriki turnuvalarda, sürekli gol arayan takımı oynabilecek kudrette olduklarını farketmelerini. O kadar.

Süper Lig'de, koskoca sezonda sadece 2 maç izlemiş biri olarak bana futbolu tekrar sevdiren, futbolun Rocky 4'teki Ivan Dragon mantığına tamamen teslim olmadığını ispatlayan tüm Euro 2008 katılımcılarına da teşekkür ediyorum.

Turnuvanın her yönüyle mükemmel en keyifli maçı Rusya-Hollanda arasında oynandı. Kalan iki maçın da ancak üzerine güzel bir cila olabileceğini düşünüyorum. Ve bir Avrupa Futbol Şampiyonasının da aynı tadı vermesini düşlüyorum.

Öyle işte..
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

innocentbystander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aydin Sahin
    İnşaat Mühendisi
     Yamaha Virago XV 535
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Tam top oynamaya başladık, bu sefer de turnuva bitti bizim için.

Keske hocamiz turnuvaya goturdugu kalecileri daha dikkatli secseymis. En azindan yedek kalecimiz kulübünde bari yedek olmayan bir kaleci olsaymış. Italia 90'daki Arjantinli yedek kaleci Goycoechea'nin nasil kahraman oldugunu hic unutamam.

Gurur verici bir oyun oynadik, ilk yari Alman yari sahasinda gecti. Hakem Almanlara kart gostermedi belki ama Sabri'nin Lahm'a yaptigi hareket penaltiydi bence. Bizim Kazim'inki ise ucuz penaltiydi, onu kimse vermez. Onlarin da hakemden bizim kadar sikayetci oldugundan eminim. Attigimiz birinci gol bana yillar once grup eleme maclarinda Hakan Sukur'un kafa vurusundan sonra Oliver Kahn'in topun pesinden
    kaleye emeklemesini hatirlatti, oyle bir beyhude cabalama... Bir de mactan sonra atv spikeri Lehmann'la yaptigi röportajda sordugu ezik soruya aldigi cevabi tercume etmeye utandi herhalde, duyabildigim kadariyla soyleydi:
    ...
    atv: Turkiye de finale cikmayi haketmisti degil mi? ('Türkiye şog güzeğl, şoğg guclu takim, yine gelecek ben' demesini bekliyor')
    Lehmann: Hmm, aslinda tum takimlar bunu hakeder ama önce rakibi yenmeniz lazım.
    ...
    Yahu bu Isvicre'de zemini duzgun bir saha yok muymuş, adamlar yer yer çim gorunmeyen sahada yarı final oynattı. Biz yapsak odun derler, kazma derler. Isvicreli yapinca $ugar. Oh ne ala memleket.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)