Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Merhaba,

2. gündür bu konu ile ilgili yazılanları izliyorum fikirleri , tepkileri , açıklamaları okuyorum.

Ama kendi fikrimi söyleyeyim , konuların çevresinden dolaştığımız için ne net olarak sorunları ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum nede çözümleri göz önüne koyduğumuzu...

Sadece şuna dikkat ettim. Bugün itibari ile üye sayımız kaç kişi , bu konuda yazı yazan ve fikrini belirten ,birbirini görmüş sohbet etmiş tanıyan kaç kişi?

Bu kadar insanın aynı fikri paylaşması tabiki imkansız ama aynı ekranı kullanması her zaman mümkün...

Hepimiz birbirimize zaman tanıyalım bence... Bırakın su biraz aksın , kızan kızgınlığını soğutsun , soğuk olup amaaan boşver diyen içini ısıtsın.

Sevgiyle kalın...
Altuğ kardeşim mesajının altına teşekkürlerimi yazdım ama anlamlı olsun diye birde yazıya dökmek istedim.Bütün mesajları okudum kimsenin bam teline basmadan hiçbir mesaja cevap gibi veya tartışmayı alevlendirmemek adına neyazsam diye düşünürken söylemek isteyipte toparlayamadığım şeyleri yazmışsın bencede bazı konuları biraz zamana bırakıp daha sakin kafayla konuşmamız daha yapıcı olcaktır

Teşekkürler