Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Merhaba,

2. gündür bu konu ile ilgili yazılanları izliyorum fikirleri , tepkileri , açıklamaları okuyorum.

Ama kendi fikrimi söyleyeyim , konuların çevresinden dolaştığımız için ne net olarak sorunları ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum nede çözümleri göz önüne koyduğumuzu...

Sadece şuna dikkat ettim. Bugün itibari ile üye sayımız kaç kişi , bu konuda yazı yazan ve fikrini belirten ,birbirini görmüş sohbet etmiş tanıyan kaç kişi?

Bu kadar insanın aynı fikri paylaşması tabiki imkansız ama aynı ekranı kullanması her zaman mümkün...

Hepimiz birbirimize zaman tanıyalım bence... Bırakın su biraz aksın , kızan kızgınlığını soğutsun , soğuk olup amaaan boşver diyen içini ısıtsın.

Sevgiyle kalın...

Sevgili altuğ dostum işte bütün problem zaten burada. Biz konuların çevresinde hiçbir zaman dolaşmıyoruz ve hep merkezindeyiz, sitede kayıtlı 1000 kişi var ve biz bu 1000 kişiyi tam merkeze çağırıyoruz ama bizi duyan yok, kenarda durmakla buluşmalara gelmemekle burdan atıp tutmakla kimse ne diyalog kurabilir nede sorun çözebilir.

Raptorriders yeni bir site değil aynı zamanda bu 1000 kişiyi 2 günde toplamadı alper buraya ve öyle birşeyki hiçbir site başkanı alperin yaptığını yapmaz buna emin olun, hepimizi bir çatı altında toplamak ve düzenleyebilmek için harcadığı telefon paraları adam gibi sıfır motor alır, hangi sitede telefonla aktivasyon yapıldı şimdiye kadar soruyorum size, kaliteli olsun aramıza iti köpeği sokmayalım diye hem sitede hem buluşmalarda ağırlığımızı ortaya koyduk ve bu işte çok başarılıyız emin olun, ben çok bilirim sitemizdeki bayan üyelere sarkan hödüklerle msn de düello yaptığımı ama siz bilmezsiniz, yoksa benim ne zoruma elin adamını kendime düşman yapıcam boş yere, bu siteye dostlarımızın eşleride girip bakıyor ve bunca zamandır sitede en ufak bir argo konuşma olmamış konuşmalar haddini aşamamıştır, aşmaya çalışanların ise sonunu herkes biliyor arkadaşlar, bir siteden atılabilirsiniz bu hiç problem değil ama dostlukları kaybetmek en acısıdır ben şahsen bunu yaşamak istemem.

Herşey zamana bırakılabilir ama zaman hayattaki en büyük kaybımızdır bizim, 3 günlük hayatın ne kadarını zamana teslim edebilirizki bir düşünün, vardiğimiz her nefesin bile geri dönüşü asla yokken zamanla yarışmak en iyisidir diyorum ben ve sloganımız her zaman için aynı bizim.

LIVE TO RIDE