Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Altuğ kardeşim mesajının altına teşekkürlerimi yazdım ama anlamlı olsun diye birde yazıya dökmek istedim.Bütün mesajları okudum kimsenin bam teline basmadan hiçbir mesaja cevap gibi veya tartışmayı alevlendirmemek adına neyazsam diye düşünürken söylemek isteyipte toparlayamadığım şeyleri yazmışsın bencede bazı konuları biraz zamana bırakıp daha sakin kafayla konuşmamız daha yapıcı olcaktır

Teşekkürler

şunu hatırlamakta fayda var ki; sadece yapıcı olmayı istersen başarılı olabilirsin..
yoksa insanoğlu en mükemmel durumda bile her zaman eksiler bulabilir.. beynimizi güzel şeylerle donatırsak her zaman her koşulda mutlu olabiliriz..

birbirimize kırıldığımız ve hatta kızdığımız durumlar olabilir.. bence bu durumu sıcakken ama çirkinleştirmeden mümkünse ''yüzyüze'' ( ki istenirse imkansız diye birşey yoktur ) çözmek gerekir..

herkesin zaman zaman moralinin bozulduğu, kendini kötü hissettiği anlar oldu.. olacaktır da.. ben bu sitede istediği zaman herşeyi söyleyebilen, her davranışta bulunabilen, ama buna rağmen sırf yaşından ötürü saygı görmek isteyen insanlar da tanıdım.. eğer hayatımda olmalarını istediğim insanlar olsalardı ve kale alsaydım çok üzülürdüm.. bu benim elimde.. şimdi aklıma geldikçe gülüyorum.. ama unutmuyorum ki; her hatadan çıkarılabilecek bir ders, herkesten öğrenebilecek birşey vardır.. (iyi/kötü)..

hayatımda olmasını istediğim insanlarla zaten ortak paydalarda buluşuyoruz.. istemediğin kişiler de bir şekilde çıkıyor yaşamından.. bu herkes için geçerli.. bu durumu dikkat çekici duruma getirmeye hiç gerek yok.. günlük hayatında kim durup dururken diyor birbirine bir anda beni sil hayatından diye.. ya deli gibi kavganı edip ayırıyorsun yolları, ya da sakince görüşmelerin sıklığı azalıyor.. herşey kendini anlatmak, karşındakini anlamaya çalışmaktan geçiyor..

bu arada bir geyik muhabbeti üzerine çıkan bu topic iyi ki de açılmış.. kimse bu kadar uzun uzun dile getirmeyecekmiş düşüncelerini yoksa..

selçuk öyle güzel ifade etmiş ki;
''Burada bulunuş amacımız günlük hayatın koşuşturmasından, gerginliğinden uzaklaşıp motosiklet ortak paydası altında dostluklar oluşturmak, kurulu dostlukları geliştirmektir. Site bunun için sadece bir araçtır, o kadar ciddiye alınması gerekmeyen bir araçtır. Benim için Raptorriders herhangi bir buluşmada motorumdan inip bir dostumun elini sıktığımda anlam kazanır. ''

gerçekten de günlük yaşamda herkesin bir koşuşturmacası, gerginliği var zaten.. bu sitedeki insanlarla bir araya gelmek rutinimden sıyrılıp rahat nefes almak gibi bir şey benim için.. herkes kendince fedakarlık yapıyor, emek veriyor biraraya gelmek için.. demek ki isteniyor, özleniyor sohbetler, paylaşımlar, yol çağrıları..

2 sene öncesine kadar yoktunuz hayatımda.. kimsenin kimseden haberi yoktu..
ama şimdi yokluğunuz zor geliyor.. raptodaayss :mrgreen: ailesinin bir ferdi olmaktan öyle mutluyum ki.. bu mutluluğu bozacak herşey karşısında kurt ( ama siyah, ama beyaz :mrgreen: ) kesilirim.. :D

sevgiler..