Merhaba arkadaşlar
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>
Espri amaçlı açılmış bu topik artık insanların kendileriyle alay ediliyor izlenimi uyandırmaya gene yanlış anlaşılmalara sebep olmaya başlamış.Bence bu topik bir an önce kitlenmeli silinmeli demiyorum kitlenmeli.
<o></o>
Bakın dün Alper kardeşimle (admin) özel bir konuşma yaptık ve bana bukadar şeye nasıl ılımlı olabiliyorsun dedi.Bir toplum içindeysek birazda öle olma zorunluluğumuz yokmu benimde kendime göre sinirlendiğim şeyler yokmu tabiki var.Bazı şeyleri konuşmadan yazmadan 10 dk düşünülmesi gerektiğine inanıyorum.
<o></o>
Benimde bu gezide kızdığım üzüldüğüm şeyler oldu.Çok uzun bir yolculuk yaptık ve Büyük buluşma diye adlandırdığımız gezimiz maalesef umduğumuzdan çok az bir katılımla gerçekleşti.Moralimi bozmamaya çalıştım insanların işi çıkmıştır aksilik olmuştur gelememiştir yoksa bunca hazırlıktan sonra onlarda gelmek istemezmiydi diye düşündüm.
<o></o>
Velhasıl kamp alanına geldik birde baktım zemini çim olmayan hatta dikenli bitkilerle bezenmiş bol bol tümseklerin olduğu tesise ait fazla sandalyelerin bırakıldığı hatta üstleri kesilmiş köklerin olduğu tabi bunu ancak Doğan kardeşimizin şişme yatagı patlayınca anlayabildik bizde çadırımızın içine girip elimizle altını yokladık bir sivriliğe denk gelmiyelim diye çadırı <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="5 cm">5 cm</st1:metricconverter> sola <st1:metricconverter w:st="on" ProductID="10 cm">10 cm</st1:metricconverter> yukarı derken yerleştik.Çadır alanına elektrik çekilecek çekilmiyor.Neyse fener falan hallediyoruz işimizi.Bu konuda organizeyi yapan arkadaşlara suç bulmuyorum Tesis sahibi söz vermiş hertaraf çimlenecek diye sona unutmuş verdiği sözü eyvallah olur diyoruz elektrik çekilecek diye unutmuş bakıyorum Selçuk kardeşiminde bundan dolayı morali bozuk bi ara buralarda yapılacaktı kelek yedik diye mırıldanıyodu.Alperle gözgöze geldik aman dedi zaten milletin morali bozulmaya ramak kalmış bari biz susalım eyvallah.
<o></o>
Bu tip organizasyonlarda tesis sahibinin bu tip ihmalkarlıkları olabiliyor.Benim burada kızdığım tek şey olabilir.Çarşamba sabah ordasınız ve yeri gördünüz ve çadır kurmaktan vazgeçip otele yönlendiniz.Durumla ilgili bir görüşme yapıp bizimlede paylaşılsaydıda bizde geldiğimizde bu şoku yaşamasaydık.yada o iki gün içinde başka bir çözüm bulunabilseydi. Ortak payda Motor ve beraber oturup beraber kalkmaksa muhabbet eğlence birliktelikse ben kimsenin morali bozulmasın diye susup çadırımı kurup yatıyorsam.Herkez orda olmalıydı hatta bu organizasyonu yapmak uğruna çok büyük badireler atlatmış kardeşlerim için bu isteğim aslında maneviyatı yüksek ama yapılması çok kolay bişeydi.Burdan giderken zaten çadır götürmemiş ve otelde kalmayı hedefleyen arkadaşlarımı ayrı tutuyorum.
<o></o>
Ertesi gün oluyo Büyük buluşma ya Çok sevdiğim İnci öğretmenim çadırını topluyo evet bunada çok bozuluyorum ama bişi diyip moralleri bozulmasın öğle yada böyle yola çıkacaklar kafaları takık olur başlarına bişi gelir dikkatleri dagınık olmasın diye.Herşey olumsuzda olabilir ama o buluşmaya gelen herkez o buluşmanın veda saatine kadar orda olmalıydı bence.Yanılıyoda olabilirim.Herkez bişeylere takıyo ya bende bunlara takıyorum kimine göre doğru kimine göre yanlış.
<o></o>
Yemeklerimiz süperdi mekan sahibide çok ilgili Kamp alanı sahibininde yaptığı tek olumlu iş Aslıhanın konseriydi Her ne kadar Aslıhan bacımmmm bize Raptordays desede acayip eğlendik Selçuk kardeşimin bu iyi işler içinde emeğinin karşılığını vermek isterim sonsuz teşekkürler.
<o></o>
Neyse Pazar oldu en azından toplu bi sürüş yapıcaz İstanbula kadar molalar vericez heryerde eğlenicez olumlu olumsuz şeyler olduysa bile eğlenceyle beraber sağsalim bitiricez derken iki arkadaş Çanakkale dedi İki arkadaş zaten vapura bilet almışlar bir arkadaş dediki ben geç çıkıp tek başıma sürücem Admin ve vatansever kardeşlerim mazeretinden dolayı Pazar sabah erkenden yola çıktılar
<o></o>
Tamam armızda yavaş sürenler olabilir çabuk yorulanlar olabilir yolculuk bu sebeplerden dolayı uzunda sürüyo olabilir Ama hani motor ortak paydaydı birliktelik dostluk Niye giderken pek olmayan şeyler dönüşlerde boy gösteriyo Dikili <st1:metricconverter w:st="on" ProductID="500 km">500 km</st1:metricconverter> yol arkadaşlar iki saat önce evde olmanın toplu sürüş keyfinden daha önemli ve zevkli olduğunu düşünmüyorum.
<o></o>
Evet şimdi düşünün niye ılımlı bakıyorum.Kimbilir bu yazıyı okuyup kaç kişi bana darılacak olsun varsın darısın bundan sonra Çünkü bakıyorumki çoğunluk lafını esirgemiyo inceldiği yerden diyo kopsun o zaman nerden kopuyorsa
<o></o>
İçimdekileri ılımlandırmıştım ama bunca yazılana karşı yazmalıyım en azından neleri içimde eritebildiğimi bilin istedim kimine göre doğru kimine göre yanlış en ufak serzenişte gelen gelir gelmeyen gelmez beğenmiyen yazmasın elini sıkmadığımı umursamam gibi yazılar yapıcılıktan çok zarar verir unutmayalımki biz bu site sayesinde tanıştık kimsenin kimseye bu tip sözler sarfetmeğe hakkı yok
<o></o>
TEŞEKKÜRLER