| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)1.haftasi Yalovayi Konuşmakla Geçicek,
2. Hafta Da Zaten çok Hizli Akacak,![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)şahane tespitson hafta zaten bakımlarla hazırlıklarla geçer. yalova şimdiden acaip hareketlenmiş. dün ilk günden 300 motor gelmiş. bulgaristandan bile gelenler varmış.
dün ilk defa motorun zincirini solventle temizledim sonra sıvı gresle bi güzel yapladım. bugünde erken çıkıp motoru parlatıcam sonra ver elini yalova.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)dün akşam üstü bi iş için anadolu yakasına geçmem gerekti. köprü yolunda o kadar çok motor vardıki inanamazsınız. hepsi yalova yolcusuydu. Gidenlere iyi eğlenceler. Benim yerimede eğlenin![]()
foam party
:mrgreen:
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)oh ya ne güzel olmuş. yeni gördüm veyselin katıldığını. işte motorcu ruhu budur. seni canı gönülden tebrik ederim veysel. bekle bizi karadeniz.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Yamaha 1100A dragstar classic
balıkesir
A Rh (+)uzun yol tekllifi demişsiniz...
arkadaşlar
biz
10 riders sürücülerinden
iki kişi
ben
ve
Tanser
28 temmuz gibi
son anda bir değişiklik olmaz ise
Iron Butt
yapacağız
1670 km bir günde
.................................................. .
detayları www.10riders.com adresten okuyabilirsiniz
desteklerini bekliyoruz..........
.................................................. .
uzun yol ise
bu fena sayılmaz değil mi
yolun gittiği yere kadar
![]()
rider and horse as one...............................mehmet bülend sağlamYamaha 1100A dragstar classicinşaat mühendisiA Rh(+)0535.4284810..............................................amore che ne la mente mi raciona
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla iron değil steel olsa hangi arada derede yapacaksınız o yolu, bu işin radarı var çukuru var virajı var, nasıl bir rotadır bu 1 günde 1650 km, hiç ayak basmadan gidilen bir yol olacak artık.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)