Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı foreman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yapacagız arkadasm...
    turkıye capında bu makınayı kullanan bınlerce ınsan var...
    arı kovanına elını sokacak kısıler ancak bu sıtede kı sureklı paylasım yapan 10 kısıyı gecmeyecek...
    buradakı ınsanlar mahkemelerde surunurken elını bıle kıpırdatmadan hazıra konmak varmı olye...
    soyle bı bakın...'''bende varım''' dıyen kac kısı var...
    ve bunlar nedense sıtemızdekı bellı baslı kısıler...
    hyusung fan culup hyusung un kanuni ye gecmesını yuzlerce yazılı dılekce ıle pretesto ettı...
    adamlarda markalarına baglılık var...
    bırlıktelık var.

bu tarzda bı katılımı malesef bız yakalamayabılırız.
    oncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslar aktıf olacak...bızde arkamızda kım var kım yok bılecegız...
    Nassrettın hoca mısalı mahkeme salonunda '''bu fıyatlar az.bırazdaha arttırın''' demek zorunda kalmayalım.

Aziz nesin boşuna dememiş türk milleti koyundur diye, deveye diken misali kimse sesini çıkarmıyor her türlü haksızlığa, şurda toplu bir şekilde dava açıcaz desek seninde dediğin gibi 10 kişiden fazlası katılmaz, böyle olacağına herkes harley parçası alır gibi pahalıya alsın ama kimse ağlamasın bence...

rüzgardede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

necati turan
    müh.
     RR Class
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Deve kuşu gibi başımızı kuma sokarsak bu aletler elimizde olduğu sürece birgün mutlaka zorda kalacağız. Sarıkayalar'ın parça getirtmemesi kendilerine bağlı değil ki. Bu adamlar yasal bir temsilcilikle bu makinaları ithal ediyorlarsa, mutlaka belli servis ve 10 yıllık parça temini gibi bir garanti vermişlerdir. Vermemiş olsalar bile yasal sorumlulukları vardır. Hatta Çindeki üretici firmanın bile sorumluluğu vardır ama uluslararası ticaret hukukuna tabidir ve maalesef bu ülke hukuk mukuk tanımıyormuş deniyor.

emresahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre sahin
    ACIBADEM SİGORTA & GÜNEŞ SİGORTA
     DD250
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bende yasal olarak yapılacak her türlü eyleme varım..dava yada dilekçe hangisi derseniz.
    tekelcilik yada fırsatçılık karşısında tepki vermeliyiz.
    yoksa gerçektende ne parça alıp binebiliriz bu motorlara nede 2.elde motora müşteri bulabiliriz.
    aramızda avukat bir arkadaş olsa şöyle ne yapılacağını adam akıllı bize bi anlatsa, ve zaman kaybetmeden şu işe bir yön verse süper..ama sanırım üyeler arasında avukat yok.
    bu durumda tecrübesi olan birisinin vereceği fikirle hareket edebilirz diye düşünüyorum.
    ben en azından kendi avukatıma bi danışırım bu konuyu.
    GÜNEŞ DOĞDU!!!!

0 Rh -
    Çankaya iZMiR

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    arkadaşlar bu konuyu niye boşa bırakıldıgını anlamış digilim zaten ama ne olursa olsun üstümüze düşeni yapmak zorundayız kim ne kadar bilgi toplarsa okadar çok işimize yarar ben avukatlara danışdıgım kadarıyla ruhsatlarınızn fotokopilerini çekin ve bir dilekçe düzenleyip sirkecideki tüketici dernegine vermeniz yeter ne kadar çok ruhsat okadar çok baskı dediler bu dilekçenin birer örnegini tv ve gazetelere yolarsak kimsenin kaçıkçak yeri kalmamış olur tabi bu arad toplu olarak tv kanaların çıkmaktan korkan yoksa admin bu kıyağımıda unut beleş reklam hemde tv de
    Konu kıvılcım tarafından (30.July.2008 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.

ustacik1973 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUSTAFA MİNYAS
    inşaat taşeronu
     2006 regalden sonra 98 honda magna
     kahraman maraş merkez
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar ben kahraman maraştan mustafa sizler istanbuldan bu konulara daha
    vakıfsınız ama tükedici derneklerine falan yapılacak başvurularda elimden geleni buradan yaparım sözde değil özde arkanızdayım merak etmeyin zaten maraşta 3 tane regal var onlara ulaşmam zor değil
    bu sorun hebimizin sorunu bence
    ben motoru severek yeni aldım daha 2. el olarak ama olsun motor harika bu motorda sorun zor çıkar ama yinede aradığımda
    parçasını bulamak isterim burada alış veriş yabtığım vede arkadaşım olan motor parçacısı emrenin de bayisi aynı zamanda emreden o bile memnun değil
    bilmiyorum parca istesem neler olur daha
    yaşamadım ama olamaz değil bu
    sorunlar yanlız olduğunuzu sanmayın 3 tenede olsa maraştan arkanızda regalci var

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı ustacik1973 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben kahraman maraştan mustafa sizler istanbuldan bu konulara daha
    vakıfsınız ama tükedici derneklerine falan yapılacak başvurularda elimden geleni buradan yaparım sözde değil özde arkanızdayım merak etmeyin zaten maraşta 3 tane regal var onlara ulaşmam zor değil
    bu sorun hebimizin sorunu bence
    ben motoru severek yeni aldım daha 2. el olarak ama olsun motor harika bu motorda sorun zor çıkar ama yinede aradığımda
    parçasını bulamak isterim burada alış veriş yabtığım vede arkadaşım olan motor parçacısı emrenin de bayisi aynı zamanda emreden o bile memnun değil
    bilmiyorum parca istesem neler olur daha
    yaşamadım ama olamaz değil bu
    sorunlar yanlız olduğunuzu sanmayın 3 tenede olsa maraştan arkanızda regalci var
    maraştaki arkadaşlar çok tşk ederiz birde istanbuldakileri toplıyabilsek süper olacak

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben ruhsatımın fotokopisini fakslaya bilirim.bi öğrenci olarak ne gibi bi yardımda bulunabilirim bilemiyorum neyazikki.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa yazar
    öğrenci
     daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    gereken şeyler konusunda ben de elimden gerekeni yaparım, sadece kesin olarak bir yol planı çıkarmamız yeter.

İsmail Alper BAYAT
    Komiser
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     Nevşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu konuda ben de üzerime düşeni yapmaya hazırım ama konuya tam olarak vakıf değilim araştırma yapan arkadaşlardan biri yardım edebilir mi bana?
    50 DH 038 REGAL RAPTOR
    50 A 4816 HONDA VARADERO

kemal uzun
    serbest
     regal raptor
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi geçen koruma demiri sordum 150 dediler birde demezlemi agustosta gelecek diye başımdan vurulmuşa döndüm üstüme düşüyorsa yapmaya hazırım

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)