hatırlanacağı üzere, emre ltd.şti. de regal raptor getirtiyor ve onun da servisleri var. aynı zamanda yedek parça da satıyorlar. http://www.emreltd.net/
bilginize.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)hatırlanacağı üzere, emre ltd.şti. de regal raptor getirtiyor ve onun da servisleri var. aynı zamanda yedek parça da satıyorlar. http://www.emreltd.net/
bilginize.
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)yasal olarak ne yapacaksanız ben de sizinleyim arkadaşlar. 10 liralık fan motoruna emre bana 50ytl+işçilik fiyat çekti. motorum garantili olmasına rağmen benden önceki sahibi bakımlarını işletmediği için garantisini de kullanamadığımdan satın almaya mecburdum. ihmal ettim, almadım. çok sıcakta tek fan motoru da yetmeyince geçen hafta radyatörü patlattım. şimdi yeni radyatör ve bir fan motoru almam lazım :D bu sefer ne fiyat çekicekler cidden merak ediyorum. emre ltd. den hiç memnun kalmadım, fuarda gidip yüz yüze ne şikayetim varsa söylediğimde ilgilenir numarası yaptılar sonra ne telefonlarıma çıktılar ne bir kez yardımcı oldular. bu kadar ahlaksız, bu kadar saçma bir ticaret anlayışı daha bilmiyorum. göz göre göre tekelcilik yapıyolar, allah hepsinin bin belasını versin
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Ne yapıyoruz? Ne yapmaya karar verdik? Öğrenebilir miyim acaba?
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)ben olayın açılımını yaptım ve admin ve mod gelicek önerileri bekliyorum top onlarda
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Adanadan Ben De Varim Aslinda Daha Fazla Regal Var Burda Ama Onlarin Pek Siteyle Işi Yok. Ama Adaadan Tek Tüfek Olarak Yapilmasi Gereken Ne Varsa Yaparim.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
2006 regalden sonra 98 honda magna
kahraman maraş merkez
A Rh (+)YA ARKADAŞLAR EMRE NİN yaptığı tekel çilik resmen başka bişey değil keşke başka bi firma daha regalle ilgilense harika olurdu bence
ben kahraman maraştan elşmden geleni yaarım mail se mail fotokoi ise fotokopi ne greksehebsi bi faks kadar uzak ya arkadaşlar bu motordan memnunum ben baya da binebilmek istiyorum parça sorunu yaşamadan inşallah
REGAL RAPTOR DD 250E-9
DENİZLİ
A Rh (+)arkadaşlar bu konuda ne gerekiyorsa ben de elimden geleni yapmaya hazırırm
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Kıvılcım kardeşim,
sen bırak onu bunu.fax no versen ve bu işin ciddiyetine inananlar sana ruhsatlarını faxlasalar.inanmayanlarda inanalardan nasiplense olmazmı?gerekirse gün ve saati belirle gidelim topluca tükeci zavazingosuna sirkeci ye.ota boka zaman bulan arkadaşlarımız sanırım motorları içinde zaman bulacaktır.
sevgilerimle
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)